Motivation Monday: win 3x een Unite Parelmoeren ketting voor jou én je moeder t.w.v. €89

Doe mee en maak kans!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. En het mag dan vandaag wel Pasen zijn, maar dat weerhoudt ons er niet van om de week goed af te trappen. Vandaag doen we dat door de Unite Parelmoeren ketting van Rosefield weg te geven aan jou en de dierbaarste vrouw in je leven.

Vier Moederdag in stijl

Het mag vandaag dan Paasmaandag zijn, maar wie iets verder in haar agenda kijkt ziet dat het binnenkort alweer Moederdag is. Zondag 8 mei is het moment om je moeder in het zonnetje te zetten en hoe kun je dat nu beter doen dan met een prachtig sieraad? Onze suggestie: een ketting van Rosefield.

Het sieradenmerk Rosefield maakt deze Moederdag een reisje langs memory lane en komt met een op de Zeroes geïnspireerde collectie genaamd Unite. Deze collectie omarmt de vriendschapsketting, maar stopt 'm – thank god – in een moderner jasje. Geen gebroken hartjes die samen een heel hart vormen, dus. Wat dan wel? Drie verschillende kettingsets die je outfit voorzien van een prachtige finishing touch.

De Unite-collectie bestaat uit de Unite Oval kettingset, de Unite Parelmoeren kettingset en de Unite Parel ketting set. Shop je een van die kettingen? Dan krijg je er dus altijd twee. Een voor jou, en eentje voor iemand anders die je dierbaar is. Bovendien kun je het sieraad ook nog eens voorzien van een persoonlijk detail, namelijk door er jullie initialen in te graveren. Hoe leuk is dat?

De Unite Parelmoeren Ketting-set.

Winnen

Zou jij jezelf en je moeder graag een prachtige Rosefield ketting schenken? Goed nieuws: wij mogen namelijk 3x de Unite Parelmoeren kettingset weggeven! Eentje voor jou, en eentje voor je moeder (of schoonmoeder, beste vriendin, tante, you name it). Bovendien kun je de ketting ook nog eens laten graveren met jullie initialen. Vul om kans te maken hieronder het winformulier in en als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

[mail-and-win title="Motivation Monday: win 3x een Unite Parelmoeren ketting voor jou én je moeder t.w.v. €89" description="Motivation Monday: win 3x een Unite Parelmoeren ketting voor jou én je moeder t.w.v. €89" ended_at="02-41-2022" brand="Marie Claire " questions="%5B%22Welke%20initialen%20wil%20jij%20op%20de%20ketting?%20%22%5D" ]

Deze actie loopt van 18 april tot en met 24 april. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Wij zullen de gegevens van de winnaar delen met Rosefield.