Trend du moment: vrolijke regenboognagels

Hoe meer kleur, hoe beter!

We zien het steeds vaker voorbijkomen op Instagram: vrolijke, kleurrijke regenboognagels. Veel mensen hebben de zomer in de bol en dan mag een leuk gekleurde manicure natuurlijk niet ontbreken. We laten je een aantal voorbeelden van deze leuke trend zien.

Hoe meer kleuren, hoe beter

Het concept ‘regenboognagels’ kan op veel verschillende manieren worden ingevuld. Eigenlijk is de enige eis dat je minstens twee verschillende kleuren nagellak gebruikt. Je kunt elke nagel in een andere kleur lakken, maar ook afwisselen tussen bijvoorbeeld drie kleuren. Glitter, patroontjes, lange nagels of juist heel kort: het mag allemaal! De ideale trend om lekker mee te experimenteren.

Lekker fel

Bij een regenboog denken we meteen aan de felle kleuren rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo en violet. Dat is een van de manieren om deze trend op je nagels te laten shinen: door felle kleuren af te wisselen. Je kunt je nagels symmetrisch lakken (bijvoorbeeld geel op je duimen, blauw op je wijsvinger, etc.), maar dat is geen vereiste.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @kalizoinailsalon

Mooi pastel is niet lelijk

Felle kleuren zijn leuk, maar niet aan iedereen besteed. Gelukkig kan de trend van regenboognagels ook prima in een pastelvariant worden uitgevoerd. Wij krijgen er een instant paasgevoel van.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kayleigh Fox (@kayleigh_fox_beauty)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Amy Fisher (@polished_byaf)

Rainbow with a twist

Regenboognagels kunnen zo hysterisch zijn als je zelf wilt. Deins je niet terug voor een leuk design of een kek printje? Dan is dit de ideale trend voor jou. Als je extra wilt uitpakken, kun je voor elke nagel een andere kleur én een ander design kiezen. Zorgt zeker voor nieuwsgierige blikken op straat!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fit & Beauty (@fitandbeauty_nails)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nail It (@nailitmedia)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nail It (@nailitmedia)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dayanna Issey (@disseynails)

Tijd voor wat nieuwe kleurtjes

Zie je een regenboog op je nagels wel zitten? Je kunt natuurlijk gebruikmaken van de kleurtjes die je al in huis hebt, maar as we speak liggen er ook allerlei leuke lentecollecties van nagellakmerken in de schappen. Heb je meteen weer een goed excuus om een paar nieuwe lakjes aan je collectie toe te voegen. Wij gaan er in elk geval mee aan de gang!

Bron: Who What Wear | Beeld: Instagram, Pexels

Laatste nieuws