Deze betaalbare trends gaan we aankomende zomer veel zien

Affordable and adorable!

Werp een blik uit het raam en je hebt waarschijnlijk helemaal geen zin meer om binnen te zitten. De lente is hier, en hoe! Volop zon, lekkere temperaturen en een mild briesje. Geen wonder dat we al beginnen met fantaseren over de zomer, die moet dan ook wel goed zijn, toch? Aan je outfit hoeft het in ieder geval niet te liggen. Dit zijn de betaalbare trends die we deze zomer willen dragen.

Roze en groen

Kleurencombinaties zijn niet meer weg te denken. Groen en roze? Die gaan perfect samen. Zeker deze zomer. Je kunt het hierbij zo gek maken als je wilt. Een roze jurk met groene laarzen? Leuk! Een roze blazer met een groene top? Doen! Omdat je zelf kunt bepalen hoe je deze trend wilt vormgeven, kun je het binnen elk budget houden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leonie Hanne (@leoniehanne)

Gingham

De Gingham-jurk, we hebben ‘m nu meerdere zomers op een rij terug zien keren en the summer of ’22 zal daar geen uitzondering op zijn. Mini, midi of maxi: met de gingham-jurk kun je elke lengte kiezen. Daardoor is het ook zo’n perfecte zomerjurk. De minivariant is perfect voor de hete dag en met de maxiversie zit je goed op de koude Nederlandse zomerdag.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lauren-Nicole (@laurennicolefk)

Witte tops

Deze zomer gaan we voor opvallende kleuren, opvallende prints, maar ook voor minimalistische trends. Comfort staat voorop. En op dagen waarop het behoorlijk heet is, willen we niet zweten in mesh. Dan kan er niets op tegen een witte, ademende top. Staat leuk bij een jeans (op frisse dagen) en bij shorts (op warme dagen) en is bovendien budget-friendly.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marianne (@smythsisters)

Opvallende two-pieces

Het ziet er chic uit en het is makkelijk om uit je kast te trekken: de two-piece. Deze zomer gaan we ze weer meer zien. En hoewel het er chic (en dus vaak duur) uitziet, hoeft dat helemaal niet het geval te zijn. Zo heb je bij Zara betaalbare versies en ook onze goede vriend Google showt ons setjes die helemaal geen rib uit je lijf kosten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emili Sindlev (@emilisindlev)

Andere trends

Daarnaast wordt verwacht dat een aantal trends uit eerdere jaren ook opnieuw furore maken. Met een beetje geluk heb je ze dus nog in de kast. Denk aan de breton-top, scoort altijd goed in combinatie met een spijkerbroek. Ook het leren jasje zien we deze zomer weer veel terug – al is dat niet helemaal het geschikte item voor een hete zomer, wel een leuke accessoire voor de koudere dagen, of anders wel de ochtenden. En ook van de cut-out-jurken wordt verwacht dat ze aankomend seizoen weer hoge ogen gooien. Voor ieder wat wils, dus!

Bron: Who What Wear | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws