Waarom de FOREO UFO 2 een must is in je skincare-routine

Een expert legt het uit.

Lees ook

Een gezonde en stralende huid staat op de wishlist van velen. Op die van jou, en waarschijnlijk ook op die van je moeder. Hoewel je haar die glowy skin niet zomaar kunt schenken, kun je haar wél een tool geven die haar daarbij gaat helpen: de FOREO UFO 2!

De FOREO UFO 2

Mocht je het nog niet in je agenda hebben omcirkeld: zondag 8 mei is het weer Moederdag. Zit je nog om een cadeautje verlegen? Dan heeft FOREO wat tofs: De FOREO UFO 2. Dit is een tool waarmee je jouw huid in de watten kunt leggen met een van de elf gezichtsbehandelingen. Perfect om te gebruiken naast de FOREO LUNA 3 plus, een gezichtsborstel die jouw huid voorziet van een dagelijkse dieptereiniging.

Investeren in de FOREO UFO 2 is iets wat je zeker moet doen. “De basis voor een goede skincare-routine zijn bescherming tegen de zon en zorgen dat je een schone huid hebt”, deelt María Caravajal Carcelén, Training Manager bij FOREO, met Marie Claire. Zij is al overtuigd: “Er is geen betere manier om een mooie, verzorgde huid te krijgen dan met de FOREO LUNA 3 plus en UFO 2, voor een diepe reiniging en intensieve verzorging.”

De behandelingen

We horen je al denken, is het écht nodig om deze twee tools te combineren? Volgens de huidexpert kun je er zeker baat bij hebben. Je investeert dan namelijk in een goede basis: het voorbereiden en reinigen van de huid. Met de LUNA reinig je je huid, zodat de FOREO UFO 2 vervolgens nog beter werkt.

Welke van de elf FOREO UFO 2-schoonheidsbehandelingen je vervolgens kiest, is helemaal jouw eigen voorkeur: ze pamperen je huid allemaal. De schoonheidsbehandelingen kun je eenvoudig thuis doen, waar je maar wilt. Sit back, and relax! 

De UFO 2 is een compacte tool met elf efficiënte gezichtsbehandelingen, waarin gebruik wordt gemaakt van verschillende technologieën. Denk aan Thermotherapie om de huid te verzachten, om ingrediënten dieper in de huid door te laten dringen en om talg op de huidoppervlakte los te maken. Of wat dacht je van cryotherapie? De verkoeling van het apparaat lift de huid, verstevigt de huid en vermindert poriën zichtbaar. En dan beschikt de UFO 2 ook nog over technologieën om lijntjes, rimpels en roodheid zichtbaar te verminderen. Een handige tool voor iedereen die z’n skincare-game naar een hoger niveau wil tillen, en dus het perfecte cadeau voor Moederdag.

Het gebruik van de UFO 2 is pijnloos en FOREO adviseert om de tool minimaal twee keer per week te gebruiken voor de beste resultaten. Gebruik je ‘m liever elke dag (geloof ons, dat wil je!) dan kan dat ook probleemloos.

FOREO
De FOREO UFO 2 is verkrijgbaar bij De Bijenkorf en op Douglas.nl voor €279 euro.

Alle huidtypes: van de rijpere tot de jonge huid

De UFO 2 is geschikt voor alle huidtypes en de tool heeft voor elk huidprobleem zijn eigen behandeling. “UFO 2 is geweldig voor elke huid. Het stelt je in staat om je te concentreren op de zorg die het beste bij jouw huidtype past, dankzij de verschillende beschikbare maskers. Daarnaast is het te gebruiken voor elke leeftijd. “De sleutel en de beste anti-aging tool is altijd preventie. Een rijpe huid hoeft niet per se een verouderde huid te zijn, evenals dat het niet betekent dat een jonge huid de verwennerij en verzorging van UFO2 niet nodig heeft”, aldus Caravajal Carcelén.

Dus heb je nog geen cadeau voor Moederdag? Dan weet je nu wat je in huis kunt halen!

Laatste nieuws

Zie ook