Dankzij dit handige trucje voorkom je dat je strapless beha afzakt

Een kwestie van je beha steviger maken. Wij vertellen hoe!

Een strapless beha kan dé oplossing zijn wanneer je een off the shoulder top wilt dragen. Het kan alleen ook tricky business zijn, een niet goed zittende beha kan immers afzakken. Gelukkig is er een simpel trucje dat korte metten kan maken met dat euvel.

Handig trucje

TikTok komt zo’n beetje iedere dag wel met een handige hack die ons leven een stukje makkelijker maakt. Deze fashion-hack is daar eentje van. TikTokker Hannah Warling heeft namelijk dé hack gevonden die ervoor zorgt dat jouw strapless beha nooit meer afzakt. Dat het een handig trucje is, blijkt wel uit de vele views en likes die de video inmiddels heeft gekregen.

De fashion-hack heeft inmiddels al meer dan 27 duizend likes! Het enige wat je nodig hebt is een strapless bh met afneembare bandjes. Hannah doet het in onderstaande video uitgebreid voor:

@hannahwarling save this strapless bra hack for the next time you need to wear one! ❤️ #bra #brahack #outfithacks #clothinghacks #fashiontiktok #girlytiktok #style ♬ GREEDY x TREASURE - conradrocha

Uitleg

We zetten de stappen nog even voor je op een rijtje:

1. Maak het bh-bandje aan de achterkant (er zit vaak een lusje) vast, aan één van de kanten.

2. Neem het bh-bandje en draai het om je middel via de voorkant naar de andere kant. Zorg dat het bandje over de onderkant van je bh loopt en dus ondersteunt.

3. Bevestig het bh-bandje aan de achterkant aan het andere lusje en je bent klaar om zorgeloos te feesten zonder om de seconde je bh omhoog te moeten trekken.

Als het goed is, is je beha nu verstevigd en zakt-ie niet meer af. Dankjewel, TikTok!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress