Zo komt Priyanka Chopra aan haar glowy skin

Aha!

Lees ook

Als iemand glowy skin heeft, is het Priyanka Chopra wel. De actrice ziet er altijd uit om door een ringetje te halen en is een natural beauty. Toch dankt ze haar stralende look ook aan de juiste skincare producten. En één van die producten is haar zelfgemaakte gezichtsmasker. 

Beautygeheim 

De beste beautygeheimen krijgt Priyanka van haar familie, zo vertelde ze Birdie. “Ik heb tig beautygeheimen en -recepten die van generatie op generatie zijn doorgegeven. En ze werken nog steeds fantastisch”, deelt de actrice. “Een heel makkelijk masker dat je huid opfleurt en dofheid vermindert, is er eentje met yoghurt als hoofdingrediënt.” En dat masker maakt Priyanka met slechts drie ingrediënten. 

“Doe gelijke delen yoghurt en havermout (ongeveer 2 eetlepels van elk) met kurkuma (ongeveer 2 theelepels) in een kommetje. Roer het goed door elkaar en breng het mengsel aan op je gezicht. Laat het masker een half uur tot een uur intrekken en spoel het daarna af met lauwwarm water.” 

Yoghurt en havermout blijken twee ingrediënten te zijn die veel goeds voor je huid kunnen doen. Zo meldt Birdie dat studies aantonen dat gezichtsmaskers met yoghurt de huid helpen om vocht vast te houden. Ook zou de huid er na een yoghurtmasker stralender uitzien. Havermout helpt dan weer om roodheid, droogheid en jeuk te verminderen.

Beste beautytip 

Toch blijft de Priyanka’s beste beautytip eentje die ze ooit van haar moeder kreeg, zo deelde ze met Vogue UK. “Mijn moeder zei: ‘Zelfvertrouwen is de ultieme vorm van schoonheid. Je kunt de mooiste kleding hebben of je make-up nog zo mooi hebben, maar als je geen zelfvertrouwen hebt, straal je geen energie uit.’ Dat is de beste beautytip die ik ooit heb gekregen. Ik heb gewerkt aan mijn zelfvertrouwen en nu voel ik me ook het mooist als ik zelfverzekerd ben.” 

Bron: Birdie, Vogue UK | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook