Gift guide: deze cadeaus zijn perfect voor Moederdag

Presentjes voor ieder budget.

Je moeder in het zonnetje zetten? Daar hebben de meeste dochters geen speciale dag voor nodig. Toch is het altijd leuk om je moeder op Moederdag een aardigheidje te schenken. Wij zetten een aantal leuke opties op een rijtje.

Een kettingset uit de Unite-collectie van Rosefield

De Unite Parelmoeren Ketting-set.

Het sieradenmerk Rosefield maakt deze Moederdag een reisje langs memory lane en komt met een op de zeroes geïnspireerde collectie genaamd Unite. Deze collectie omarmt de vriendschapsketting, maar stopt ‘m – thank god – in een moderner jasje. Geen gebroken hartjes die samen een heel hart vormen, dus. Wat dan wel? Drie verschillende kettingsets – Unite Oval kettingset, de Unite Parelmoeren kettingset en de Unite Parel kettingset – die je outfit voorzien van een prachtige finishing touch. Leuk detail: je kunt jullie initialen in de ketting laten graveren.

Een geurkaars van WIJCK.

Is je moeder gek op kaarsen? Dan is een geurkaars natuurlijk altijd een leuk aardigheidje. Onze tip: de geurkaarsen van WIJCK. Dit merk heeft heerlijke geurkaarsen in haar assortiment en ze zien er bovendien ook nog eens prachtig uit.

Een bloemetje van bloomon

Wiens moeder wordt nu niet blij van een prachtig boeket bloemen? Bloemen zijn waarschijnlijk het meest gegeven cadeau op Moederdag. We snappen het wel: bloemen fleuren het interieur van je moeder meteen op, en waarschijnlijk wordt ze er zelf ook hartstikke blij van. Wil je een boeket cadeau doen dat wat origineler is? Neem dan een kijkje bij bloomon, zij hebben de prachtigste en unieke bloemcreaties in hun assortiment.

Een tas van Michael Kors

Helemaal in de categorie van een aardigheidje valt hij misschien niet, maar wat is de Devon Logo Bucket Bag van Michael Kors prachtig! De tas is een stoere en luxe versie van de originele bucket bag. Je kunt ‘m aan het bovenste handvat dragen voor die je ne sais quoi-look of draag de accessoire als een crossbody. Met deze tas komt je moeder altijd stijlvol voor de dag!

Een cadeauset van Molton Brown

Een handcrème die lekker ruikt? Dat valt altijd goed in de smaak. Drie handcrèmes die lekker ruiken? Nog beter! Bij Molton Brown scoor je een heerlijke geurset met drie verschillende handcrèmes: orange & bergamot, delicious rhubarb & rose en flora luminare. Een ware geursensatie én zachte, verzorgde handen. Ideaal!

Beeld: Rosefield, WIJCK., bloomon, Michael Kors, Molton Brown | Openingsbeeld: Elina Fairytale 

Laatste nieuws