Moederdagactie: 4x Marie Claire voor €15 euro

Leuk als cadeau voor je moeder – of natuurlijk gewoon voor jezelf.

Zondag 8 mei is het weer Moederdag en op deze dag zetten we onze moeder graag in het zonnetje. Als je nog op zoek bent naar een origineel Moederdagcadeau waar je moeder lang (lees)plezier van heeft, maak dan gebruik van onze speciale actie. Wees gewaarschuwd: het cadeau is namelijk ook leuk voor jezelf!

Moederdagactie

Ontvang nu 4x de Marie Claire voor slechts €15! Lees de nieuwste fashion- en beautytrends, leuke rubrieken en interessante interviews. Doe daarnaast interieurinspiratie op en kijk welke boeken we deze maand tippen.

Wil jij Marie Claire de aankomende tijd in je brievenbus ontvangen? Profiteer dan nu van onze Moederdagactie! Klik HIER om het abonnement, 4x Marie Claire voor €15, af te sluiten. Veel leesplezier!

Deze aanbieding is geldig t/m 8 mei 2022 en zolang de voorraad strekt. Je abonneert je ten minste voor de opgegeven periode. Abonnement loopt automatisch door. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten zijn voorbehouden. Kijk voor alle voorwaarden op https://aboland.nl/algemene-voorwaarden/. Kijk voor meer informatie over digitaal lezen op tijdschrift.land/digitaal-lezen.

Laatste nieuws