Sarah Drew en Jesse Williams keren binnenkort terug in Grey’s Anatomy

Fans zijn benieuwd naar wat dit betekent voor de verhaallijn van de karakters.

Lees ook

Goed nieuws voor fans van April Kepner en Jackson Every! Sarah Drew en Jesse Williams, de acteurs die de rollen van deze personages vertolkten in de serie Grey’s Anatomy, keren binnenkort terug naar Grey Sloan Memorial.

De terugkeer van April en Jackson

Grey’s Anatomy gaat inmiddels al een hele tijd mee en het achttiende seizoen van de show is momenteel in volle gang. That’s right, de serie is al zeventien jaar te zien. Niet zo gek dat vele karakters de show in de tussentijd verlieten. Gelukkig keerden sommigen ook weer terug en binnenkort voegen Sarah Drew en Jesse Williams zich toe aan deze lijst met acteurs.

Deadline berichtte dat Jesse tijdens de seizoensfinale van het achttiende seizoen weer in de huid van zijn karakter Jackson Avery kruipt. Hij reist niet alleen naar Grey Sloan Memorial af. Ook actrice Sarah keert dan terug als zijn ex-vrouw April Kepner.

Mogelijke verhaallijn

April en Jackson verlieten de serie als dat will-they-won’t-they koppel. In zijn exit-aflevering liet Jackson weten dat hij naar Boston zou verhuizen voor de stichting van de familie en ex-vrouw April stemde erin mee om ook naar Boston te verhuizen, zodat hij dichtbij hun dochter kon zijn. O, en het bleek ook nog eens dat Aprils huwelijk op de klippen was gelopen. Fans hopen daarom dat de twee hun relatie een nieuwe kans hebben gegeven. En ook Jesse Williams hoopt dat.

“Ik denk dat het best mogelijk is dat hij de romantische connectie met zijn ex-vrouw nieuw leven inblaast. They’re damn good together“, vertelde Jesse daarover aan Deadline. “Maar het belangrijkste dat hij nodig heeft van de relatie met zijn ex is de vriendschap en geduld en begrip en ik denk dat hij dat nog steeds van haar zal krijgen en dat hij ook in staat zal zijn om dat terug te geven.”

De laatste aflevering van het achttiende seizoen wordt op 26 mei in Amerika uitgezonden. Hopelijk kunnen we het achttiende seizoen ook snel in Nederland streamen!

Bron: Deadline | Beeld: Grey’s Anatomy

Laatste nieuws

Zie ook