Motivation Monday: win een pantyset van So Tight t.w.v. €100

Comfortabele panty's die niet afzakken en niet in je huid snijden? Yes, please!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Om vol goede moed te beginnen aan de werkweek, geven we een prachtige set met comfortabele panty's van So Tight weg. Perfect om te combineren met je favoriete jurk of rok, zeker nu de dagen nog een beetje fris zijn.

Wat de panty's van So Tight uniek maakt

Draag jij graag panty's, maar word jij er gillend gek van dat ze altijd afzakken en eigenlijk helemaal niet zo lekker zitten? Maak dan kennis met So Tight: een Nederlands duurzaam pantymerk dat uiterst comfortabele panty's op de markt brengt.

Op het gebied van mode zie je momenteel veel innovatie, maar panty's zijn hierin wel een beetje het stiefkindje. Veel innovatie zie je daar namelijk nog niet. Hoogtijd voor verandering, moet founder van So Tight Debby Schippers hebben gedacht. De panty's van haar label zakken niet af en hebben een hoge, zachte en stretchy tailleband zodat de panty niet in je huid snijdt. De panty's gaan bovendien langer mee, door een speciale 3D-weeftechniek. Het merk heeft duurzaamheid daarnaast hoog in het vaandel. Zo zijn de panty's gemaakt van gerecycled polyamide.

De collectie van So Tight bestaat uit vijf verschillende panty's: The Stunning 15, The Iconic 30, The Ultimate 50, All That Dots en All Lined Up.

Winnen

Draag jij regelmatig panty's en word je helemaal enthousiast van de So Tight-exemplaren? Dan hebben we leuk nieuws voor je. Wij mogen namelijk een set met de vijf panty's van So Tight weggeven t.w.v. €100 euro. Vul om kans te maken hieronder het winformulier in en als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

[mail-and-win title="Motivation Monday: win een pantyset van So Tight" description="Motivation Monday: win een pantyset van So Tight t.w.v. €100 " ended_at="08-41-2022" brand="Marie Claire" ]

Deze winactie loopt van 2 mei tot en met 8 mei. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met So Tight zullen delen als je wint.