Zien: Downton Abbey-sterren schitteren op red carpet tijdens filmpremière A New Era

Magnifique!

Lees ook

We hebben er even op moeten wachten – aanvankelijk stond de release gepland voor 2021 – maar het is zover: de tweede Downton Abbey-film ging gisteren in première. Een aantal geluksvogels mocht de film gisteren al bekijken tijdens de internationale première, en uiteraard waren de acteurs en actrices uit A New Era ook aanwezig.

Van kostuums naar couture

We kennen de geliefde personages als ‘Lady Mary’ of ‘Anna Bates’ natuurlijk vooral in hun prachtige jaren twintig-kostuums. Maar voor de première van de nieuwe film Downton Abbey: A New Era werden die ingeruild voor hedendaagse couture. En ook dát is een lust voor het oog.

Laura Carmichael (‘Lady Edith’)

In een roze mini dress van Giambattista Valli.

Michelle Dockery (‘Lady Mary’)

In een glitterjapon met cape van Jenny Packham, de designer die ook de hertogin van Cambridge voor mening rode loper mocht kleden.

Elizabeth McGovern en Hugh Bonneville (‘Cora en Robert Crawley, Countess and Earl of Grantham’)

Zij met haar natuurlijke haarkleur, hij een paar kilo lichter – maar nog altijd onmiskenbaar de Crawleys!

Joanne Froggatt (‘Anna Bates’)

Zo glamorous zagen we de on screen kamenierster niet eerder! Beeldig in een figure hugging japon van Sabina Bilenko Couture.

Sophie McShera (‘Daisy’)

Van een downstairs keukenmeisjesuniform naar gewaagde glamour.

Jim Carter en Imelda Staunton (‘Mr Carson en Lady Maud Bagshaw’)

Beide echtelieden spelen een rol in de twee Downton-films. Samen over de red carpet dus!

Tuppence Middleton (‘Lucy Smith’)

Wat een manier om je zwangerschap bekend te maken! De actrice die Lucy Smith speelt (het liefje van ex-chauffeur Tom) straalde met haar babybuik op de rode loper.

28 april

De wereldpremière vond op 25 april al plaats in Londen. Hier in Nederland moeten we nog een paar nachtjes slapen voordat we herenigd worden met de Crawleys en hun personeel. Downton Abbey: A New Era is namelijk vanaf 28 april in alle bioscopen te zien. We trekken er onze glitterjurk voor aan!

Bron: W Magazine, Daily Mail, Beau Monde | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook