Dit kapsel is de nieuwste variant op de klassieke bob

Maak kennis met de boyfriend bob.

De schaar in je lange lokken zetten, voelt als een dramatisch besluit. Maar wel een besluit dat het waard kan zijn. Zoek je nog inspiratie voor een kortere haarstijl? Vandaag tippen we de boyfriend bob.

Boyfriend bob

Wist je dat een bob de meest populaire haartrend ter wereld is? Maandelijks wordt hij zo'n 222.580 keer per maand opgezocht op Google. Daarnaast staat hij in 52 landen op nummer 1 als populairste haarlook, waaronder in Engeland, Amerika, Duitsland en België. Dat de bob een grote favoriet is, moge duidelijk zijn. Hoog tijd dus om de boyfriend bob te leren kennen!

Inspiratie

De boyfriend bob is iets korter en blokkiger dan een normale bob, en hebben we 'm al eerder gespot bij Dua Lipa, Jennifer Lopez en Selena Gomez. Doordat het kapsel wat blokkiger is, kun je het makkelijk veranderen naar jouw stijl. Krullen, stijlen of juist opsteken: de boyfriend bob schittert in iedere vorm. Ben je nog niet overtuigd? Misschien dat onderstaande ladies je helpen!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door YUKI (@yukistylist)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht dat is gedeeld door @lateciat

De bob-test

Twijfel je of je je lange lokken vaarwel moet kussen? Dan is er een eenvoudige manier om te kijken hoe het bij je staat. Maak een hoge staart en zorg ervoor dat je de staart voor je gezicht hebt. Met een knip kun je makkelijk kijken welke lengte voor de bob bij jou past. Nog steeds second thoughts? Dan kan je altijd nog met een pruik proberen!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram