We hebben ‘m gevonden: het beste product om je huid te beschermen tegen omgevingsstress

De Protective Drops van Collistar beschermen de huid niet alleen tegen negatieve invloeden van buitenaf, maar gaan ook op andere manieren huidveroudering tegen.

Lees ook

We staan er niet altijd bij stil – shame on us – maar op bewolkte dagen wordt onze huid nog steeds blootgesteld aan uv A-stralen. En ook op kantoor of in huis krijgt onze huid best wat te voorduren, denk aan het blauwe licht van de vele beeldschermen die we gebruiken. Deze bronnen van stress kunnen huidveroudering versnellen en de teint dof maken. Gelukkig komt Collistar met een oplossing!

Collistar Protective Drops

Een product dat goed intrekt, je huid beschermt tegen de schadelijke effecten van de zon én huidveroudering tegengaat, dat zou ontzettend handig en gewenst zijn. Bij Collistar lijken ze daar net zo over te denken. Het beautymerk lanceert namelijk de Protective Drops, een nieuw en onmisbaar beautyproduct om jezelf te beschermen tegen uv-stralen en omgevingsstress.

Collistar komt met de Protective Drops met een innovatie waar we blij van worden. Het nieuwe product biedt namelijk de meest verfijnde technologie voor het beschermen van je gezicht, hals, decolleté en handen. Doordat de Protective Drops zijn verrijkt met een zonnefilter met een hoge bescherming (SPF 50) beschermt het skincare-product je huid tegen uv-straling en andere schade waaraan we worden blootgesteld door blauw licht. En zoals de naam al verklapt doet het product dit met slechts een paar druppeltjes.

De ultralichte druppels vormen een soort schild op je huid, waardoor je huid beschermd is tegen schadelijke effecten van uv-straling, vrije radicalen en agressieve invloeden van buitenaf. Hierdoor voorkom je dat je huid vroegtijdig veroudert. We weten immers dat 90 procent van huidveroudering door de zon wordt veroorzaakt.

De Collistar Protective Drops zijn verkrijgbaar voor €35,50 per flacon.

Werkende ingrediënten

Het Collistar-product bevat dus een zonnefilter met hoge bescherming, maar het is ook uitgerust met een anti-age concentraat dat zorgt voor een heldere en egale teint. Met niacinamide om precies te zijn, een ingrediënt dat enorm populair is in de skincare-wereld. Het vermindert rimpels, roodheid en oneffenheden. Ook bevat de formule hypergefermenteerd Italiaans rijstwater. Dit verfijnt en minimaliseert de zichtbaarheid van poriën, en verheldert en egaliseert je teint.

Collistar heeft niet alleen het beste voor met jouw huid, maar ook met het milieu. De drops zijn vrij van siliconen, alcohol, parfumallergenen en ingrediënten van dierlijke oorsprong. Ook is het koraalvriendelijk.

Een paar druppels is alles wat je nodig hebt

De Collistar Protective Drops is het nieuwe, onmisbare product voor elke beauty-routine. Bovendien kun je de druppels makkelijk opnemen in je al bestaande skincare-routine. Breng het dagelijks aan nadat je je gebruikelijke dagverzorging hebt aangebracht. De drops bieden zowel binnen als buiten globale bescherming. Het product is amper voelbaar en je kunt na het intrekken ervan gewoon je make-up aanbrengen zoals je normaal zou doen. Het product is geschikt voor alle huidtypen, dus ook voor mensen met een gevoelige huid. Ideaal!

Beeld: Collistar 

Laatste nieuws

Zie ook