Motivation Monday: win 3x een skincare-set van APTO t.w.v. €80

Skincare-producten met pure plant-powered werkstoffen, wat wil je nog meer?

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent starten wij jouw werkweek graag goed met een prachtig product. Of in dit geval met prachtige producten. Deze week doen we dat met de gezichtsverzorgingsproducten van APTO. Je week kun je niet beter beginnen dan met een goed verzorgde huid.

De producten van APTO

Op zoek naar natuurlijke, betaalbare en eco-friendly skincare? Zoek niet verder. Bij APTO ben je aan het juiste adres. Dit Amerikaanse merk maakt sinds 2015 effectieve huidverzorgingsproducten die niet schadelijk zijn voor je gezondheid of voor het milieu. De producten van APTO (Spaans voor geschikt) bevatten effectieve ingrediënten uit de natuur, zijn betaalbaar – je betaalt nooit meer dan 20 euro voor een product – en zijn sinds begin dit jaar verkrijgbaar bij 500 Etoswinkels en online.

Clean beauty heeft Marta Cros, de founder van het merk, hoog in het vaandel. Haar skincare-producten bevatten daarom niet alleen pure plant-powered werkstoffen, maar ze worden ook nog eens verpakt in volledig recyclebaar aluminium en gerecycled plastic.

De producten

APTO heeft een lijn bestaande uit zes producten voor een succesvolle skincare-routine. Twee cleansing-producten: een kokoswater toner en een oranjebloesem reiniger. Eerstgenoemde versterkt en hydrateert de huid. De reiniger verwijdert huidverstoppingen zoals vuil en onzuiverheden.

Daarnaast bevat de collectie een Kakadu Pruim serum (die je teint verlevendigt), een kurkuma masker (die de huid verheldert, zuivert en kalmeert), een granaatappel vochtinbrengende lotion (die de huid voedt met weelderige, antioxidantrijke hydratatie) en een kurkuma spray (om de gestreste, doffe en uitgedroogde teint nieuw leven in te blazen). Zes producten, that's all you need! 

Winnen

Lijkt het jou heerlijk om de producten van APTO te proberen? Leuk nieuws, wij mogen drie keer de hele lijn weggeven t.w.v. €80. Vul om kans te maken hieronder het winformulier in en als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

[mail-and-win title="Motivation Monday: win een skincare-set van APTO " description="Motivation Monday: win 3x een skincare-set van APTO t.w.v. €80" ended_at="15-41-2022" brand="Marie Claire" ]

Deze winactie loopt van 9 mei tot en met 15 mei. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met APTO zullen delen als je wint.