Vanaf 25 mei kun je met de nachttrein naar zes verschillende Europese steden reizen

Tijd om een city trip te plannen!

Bezoek je het liefst meerdere keren per jaar een Europese stad, maar vlieg je liever niet te veel? Dan hebben wij nu dé oplossing voor je. Vanaf 25 mei kun je namelijk met de nachttrein naar zes verschillende Europese steden reizen. Sounds good! 

Citytrip plannen

Jawel, je leest het goed. Vanaf 25 mei is het mogelijk om ’s avonds laat in de trein te stappen, om vervolgens ’s ochtends vroeg op de plaats van bestemming wakker te worden. Slapend jezelf laten vervoeren naar een hotspot: wij kunnen ons geen betere manier voorstellen.

Zes Europese steden

TUI begrijpt dat je voor een stedentripje echt niet per se in het vliegtuig hoeft te stappen. De reisorganisatie start daarom vanaf 25 mei met nachttreinen naar Kopenhagen, Praag, Wenen, Venetië, Milaan en Florence. De treinen vertrekken vanaf Amsterdam en Utrecht en verlaten de stations om half vijf ’s middags of acht uur ’s avonds. De volgende ochtend ontwaak je op de plaats van bestemming tussen acht en elf uur ’s ochtends. 

Niet alleen is deze manier van reizen fijn voor jezelf, het is ook fijner voor de natuur. TUI is voor deze nieuwe manier van reizen een samenwerking aangegaan met GreenCityTrip, die al sinds vorig jaar nachttreinen aanbiedt. Vanaf 11 mei is het via TUI mogelijk om een ticket te boeken. Grote kans dat wij dit jaar ook een ritje gaan maken! 

Bron: Amayzine, Grazia | Beeld: Emily in Paris

Laatste nieuws