Wat Blake Lively's jurken voor het Met Gala met elkaar gemeen hebben

Oké, oké, ze zijn stuk voor stuk fabulous, maar was dit ene detail je al opgevallen?

Er zijn een paar garanties wanneer het aankomt op het Met Gala. Er wordt weer een prachtige collectie gevierd, tout Hollywood verschijnt op the steps van het Metropolitan Museum in New York in de meest uitbundige outfits én Blake Lively slaat de plank nooit mis met haar outfit. We dromen nog steeds een beetje weg bij die transformerende jurk van de actrice. Maar was dit ene detail aan Blake's Met Gala-jurken je eigenlijk al opgevallen?

De jurken van Blake

Blake gaat altijd all out met haar looks voor het event dat gehouden wordt op de eerste maandag van mei. Haar jurk matchte dit jaar prachtig met de rode loper waar ze op stond, maar nu gaat er een theorie rond dat de actrice dit al meerdere jaren deed. En inderdaad, het lijkt erop dat dat het geval is. Let's take a look. 

Blake Lively in Burberry tijdens het 'Manus x Machina: Fashion In An Age Of Technology' event in 2016.
Blake Lively in een Atelier Versace jurk in 2017. Het Met Gala thema van dat jaar luidde: 'Art of the In-Between'.
Voor het Met Ball-thema 'Heavenly Bodies: Fashion & The Catholic Imagination' verscheen Blake in 2018 opnieuw in Versace.
Samen met haar man Ryan Reynolds verscheen Blake dit jaar opnieuw in een Versace-jurk, maar zoals we allemaal inmiddels weten veranderde de jurk in een blauwe kleur.
Met het blauwe element in haar jurk, past-ie inderdaad ook weer perfect bij de red carpet.

De rode lopers

In 2016 verscheen Blake voor het eerst in matchende outfit op de rode loper. Als de coördinatie met opzet wordt gedaan – en let's be honest, dat is het waarschijnlijk, want hoe kun je anders zo mooi met de red carpet matchen – vragen we ons af hoe ze van tevoren weet welke kleuren de red carpet krijgt.

Dit jaar was Blake natuurlijk samen met haar man Ryan Reynolds en met Regina King en Lin-Manuel Miranda co-host, dus waarschijnlijk had ze er wel wat over te zeggen. Hoe dan ook, haar jurken zijn altijd prachtig!

Bron: HuffPost | Beeld: BrunoPress