Zien: Emily in Paris-creator Darren Star komt met nieuwe serie

De trailer belooft veel goeds. Can't wait!

We wachten ongeduldig op de release van het derde Emily in Paris-seizoen. Maar nu is er goed nieuws: hoewel we voor een retour à Paris nog geen officiële datum hebben, komt Netflix nu met een nieuwe serie van het brein achter Emily in Paris en Sex and the City. De eerste trailer is zelfs al te zien.

Uncoupled

Yes, we hebben binnenkort weer wat leuks te bingen! Als je namelijk houdt van fashion, drama, en romance, dan zit je bij Darren Star goed. Een kleine blik op zijn CV verraadt dat de schrijver en producer onder andere heeft meegewerkt aan Beverly Hills, 90210 en Melrose Place. Bovendien was Star ook de mastermind achter Sex and the CityEmily in Paris, én And Just Like That...

Nu verschijnt er dus een nieuwe serie van zijn hand op Netflix: Uncoupled. Voor deze komische dramaserie vol liefde en humor slaat hij de handen ineen met schrijver Jeffrey Richman, die al eerder werkte voor Modern Family en Frasier.

Eerste trailer

De eerste trailer laat zien hoe Neil Patrick Harris, die het karakter Michael speelt, omgaat met een breakup. "Breakups suck, but single life doesn't have to", luidt de tagline. Ondertussen zien we hoe Michael ruziet, drinkt, zucht en zoent terwijl hij een draai probeert te vinden in zijn kersverse bestaan als single.

https://www.youtube.com/watch?v=NZEwlyPbTt4

Netflix zelf schrijft over Uncoupled: "Michael is een getrouwde Manhattanite die denkt dat zijn leven perfect is – tot zijn man hem tot zijn grote schrik opeens verlaat na 17 jaar huwelijk. Opeens moet Michael de confrontatie aangaan met twee nachtmerries: degene verliezen die zijn soulmate had moeten zijn, én zich opeens als single gay man van midden-veertig in New York City bevinden." Klinkt hoe dan ook als een recept voor een lach én een traan.

Zomerserie

Voordat Uncoupled op Netflix te zien is, moeten we nog héél even geduld hebben. Op 29 juli verschijnt de serie, en dan kunnen we genieten van acht afleveringen van een half uur. Wij tellen vast af!

Bron en beeld: Netflix