Goldea Health wordt nieuwe partner van Miss Nederland

Vegan voedingssupplementenexpert Goldea Health is de nieuwe partner van Miss Nederland. De samenwerking gaat vandaag direct van start met een lunch in Grand Hotel Krasnapolsky, waar de tien finalisten alle Miss Nederland-partners ontmoeten en persoonlijk orthomoleculair advies ontvangen. Ook gaan de kandidaten naar huis met hun eigen voorraad plantaardige voedingssupplementen.

Schoonheid van binnenuit

“Deze missverkiezing is meer dan een zoektocht naar een knap koppie en draait ook om schoonheid die van binnenuit komt”, benadrukt Lucinda Camera, directeur en eigenaar van Goldea Health. “Denk daarbij niet alleen aan het mentale aspect, maar ook aan je voedingspatroon en wat je in je systeem stopt”, legt Camera uit. “Daarom voorzien wij de kandidaten van supplementen op basis van natuurlijke ingrediënten, welke bijdragen aan een gezondere wereld voor mens en planeet.” 

Vanwege de samenwerking met Miss Nederland blijft Goldea Health het komende jaar betrokken bij de tien finalisten. Zij krijgen persoonlijk advies met betrekking tot hun voedingspatroon en hoe zij dit met plantaardige supplementen kunnen aanvullen. Tevens voorziet Goldea Health de kandidaten tot de finale van de aanbevolen voedingssupplementen. 

Women empowerment

“Wij ondersteunen deze vrouwen in het vinden van hun kracht en helpen hen floreren”, stelt Lucinda Camera. “Women empowerment, dat is waar wij met Goldea Health voor staan”, verklaart Camera. “Wij zijn trots deze boodschap samen met Miss Nederland te mogen uitdragen.” 

Met deze intentie werkt Camera ook al langere tijd samen met een van de andere partners van Miss Nederland. Voormalig model en lifestyledeskundige Marvy Rieder is ambassadeur van Goldea Health en tevens directeur van The Model’s Health Pledge, een stichting die zich middels bewustzijnscampagnes inzet voor een veiligere en gezondere werkomgeving in de mode-industrie. The Model’s Health Pledge biedt de Miss Nederland-finalisten dan ook een empowerment workshop aan, waarin zij onder leiding van Rieder tools krijgen om meer zelfvertrouwen te krijgen, alsmede hun ware passie en doelen te ontdekken. 

“Door samen zowel de fysieke als de mentale gezondheid van de kandidaten te ondersteunen, bereiden wij de toekomstige winnares voor op haar deelname aan de Miss Universe-verkiezing, waar zij Nederland op het wereldtoneel vertegenwoordigt”, aldus Lucinda Camera. 

Over Goldea Health

Eerder verbonden onder meer voormalig judoka Dennis van der Geest en cabaretier Steven Brunswijk hun naam aan Goldea Health, dat werd opgericht door Lucinda Camera. Goldea Health biedt hoogwaardige en natuurlijke supplementen aan in een plantaardige capsule. Klanten kunnen een abonnement afnemen, ontvangen gratis orthomoleculair advies op maat en krijgen vervolgens maandelijks per brievenbuspost de vegan voedingssupplementen thuisbezorgd. 

Over Miss Nederland

Miss Nederland is de organisatie achter de Miss Nederland-verkiezing. Het kiest jaarlijks de mooiste vrouw van Nederland en let daarbij naast uiterlijke schoonheid onder andere ook op maatschappelijke betrokkenheid en karakter. De verkozen Miss Nederland vertegenwoordigt uiteindelijk haar land in de wereldwijde Miss Universe-verkiezing.

Beeld: Miss Nederland