Het investeren waard: deze Prada tassen raken nooit uit de mode

Tijdloze pareltjes.

Lees ook

Van tassen van designers zeggen we al snel dat het investment pieces zijn: items die je hele leven meegaan en nooit uit de mode raken. Prada heeft een aantal van die tassen die onder die noemer vallen en wij zetten een aantal van die pareltjes op een rijtje.

1. Belle

Een van Prada’s nieuwste modellen is de Belle. Deze tas beschikt misschien niet over het iconische logo, maar met de gouden, chique sluiting en mooie afwerking is het absoluut een blijvertje.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Prada (@prada) op

2. Cahier

Cahier is het Franse woord voor notebook, wat ook precies de inspiratie was voor Prada toen deze tas werd gemaakt. Met de grote sluiting, mix van goud en leer en mooie details heeft deze tas absoluut de je ne sais quoi uitstraling.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Karla Marquez (@karlamarquez_) op

3. Deux

Deze tas, met het iconische logo, is ondanks zijn kleine formaat een absoluut eyecatcher.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The_DesignerRoom (@the_designerroom)

4. Nylon

Nylon en luxueus worden niet vaak met elkaar gecombineerd, toch is het het Italiaanse modehuis gelukt. De nylontassen die al jaren in de collectie zitten, zijn inmiddels wereldberoemd.

5. Ingrid

Toen de tas voor de eerste keer werd gespot tijdens de herfst/winter 2019 show, wist modeland direct: de Ingrid-tas is een blijvertje. Gemaakt van prachtig leer, is deze vierkante tas ook nog eens praktisch. Met drie verschillende vakken, kan de gehele inhoud goed georganiseerd worden.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Prada (@prada) op

6. Sidonie

Deze tas, die werd gespot bij modellen als Kaia Gerber en Bella Hadid, is een moderne klassieker. Van de buitenkant lijkt de tas misschien klein, maar je kunt er genoeg spullen in kwijt.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Caroline Daur (@carodaur) op

7. Galleria

Zeg je Prada, dan denk je waarschijnlijk direct aan deze tas. Met het tijdloze design en vele capaciteit, maakt dit een goede alledaagse tas.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Prada (@prada) op

Niet alleen Prada tassen, maar alle designertassen zijn het waard om in te investeren. Als het op investeren aankomt, is een designer handtas namelijk één van de beste aankopen die je kunt doen. Je hebt van zo’n tas niet alleen jarenlang plezier, maar kunt ‘m daarna ook nog voor een mooi bedrag doorverkopen.

Bron: Elegance | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook