Met deze simpele stylingtips kom je altijd fashionable voor de dag

Moeiteloos en stijlvol gaan prima samen!

Lees ook

Sommige vrouwen komen altijd stijlvol voor de dag, ongeacht wat ze dragen. En of je nu een zelfbekroonde fashionista bent of je modeskills nog wat wilt verbeteren, met de volgende tips zie je er altijd moeiteloos stijlvol uit.

1. Comfort in accessoires

Kies de juiste accessoires. Of je nu van minimalistisch houdt of het liefst een paarse tas combineert met een zeeblauwe riem: er stijlvol uitzien gaat hand in hand met je comfortabel voelen bij wat je draagt. Is die ene trend dus echt niets voor jou? Laat ‘m links liggen, al kan een beetje experimenteren geen kwaad. Probeer nieuwe combinaties voor de spiegel en wie weet voel je je er verrassend goed bij.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Claire Most (@claire_most)

2. Trek aan waar je van houdt

Helemaal weg van die ene jurk of die geweldige laarzen? Draag het! Laat je niet leiden door de gedachte dat je het misschien al te vaak gedragen hebt, of dat het niet goed genoeg past bij het nieuwe seizoen. Door die laarzen eens te combineren met een kortere rok, of stoere schoenen te dragen onder die geliefde jurk, creëer je een hele nieuwe look.

3. Draag laagjes

Het combineren van verschillende laagjes is de perfecte manier om er stijlvoller uit te zien. Drapeer een sjaal over je schouders, laat een kraagje boven je trui uitkomen of combineer een wat lagere jurk met een coltruitje: laagjes bewijzen dat stijlvol niet ingewikkeld hoeft te zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jane Aldridge (@seaofshoes)

4. Ton sur ton

Je laat je kleding spreken door de juiste kleuren en prints te dragen. Wie bang is niet ‘goed’ te combineren, kan er ook voor kiezen alles in één kleur(tint) te dragen. Een hele look in lichtbruin of verschillende tinten roze met elkaar combineren staat erg modieus.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jessica Skye (@_jessicaskye)

5. Fris voor de dag

Als je er verzorgd uitziet, oog je ook meteen stijlvoller. Een mooie blouse komt nu eenmaal minder tot haar recht met kreukels. Zorg dus dat je kleding mooi, schoon en gestreken is.

Bron: Elegance | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook