Motivation Monday: win 3x een voucher voor een jurk van Amiisi

Prachtige shirt dresses voor elke gelegenheid!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een prachtig product. Deze week maak je kans op een jurk van Amiisi. Perfect nu het blote benen-weer van start is gegaan!

De jurken van Amiisi

Als je de jurken van Amiisi bekijkt, valt een ding je op: het zijn allemaal shirt dresses. En daar heeft Sanaa Ayoub de founder van het merk, bewust voor gekozen. De jurken zijn namelijk een afschildering van een wereld waarin grenzen overwonnen in plaats van benadrukt moeten worden. De Amiisi community ziet diversiteit namelijk als iets dat verrijkt en inspireert.

De jurken van Amiisi - Arabisch voor 'mijn shirt' – zijn gemaakt met het idee dat ze veelzijdig én mooi moeten zijn. Vrouwen multitasken zoveel en een Amiisi-jurk is de modepartner in crime voor deze vrouwen. Draag je zo'n jurk? Dan kom je nooit underdressed, maar ook niet overdressed voor de dag. Perfect voor een belangrijke werkvergadering, maar ook geschikt voor een casual borrel met vrienden.

Over Sanaa Ayoub

De shirt dresses van Amiisi worden gemaakt in Libanon, het vaderland van modeontwerpster Sanaa. Een bewuste keuze. De founder van het merk wil hiermee namelijk bijdragen aan de wederopbouw van het land. Om die reden vindt het gehele productieproces daar plaats. Bovendien is het proces op die manier ook makkelijker te overzien. Zo verdienen de kleermakers een eerlijk salaris en werken ze onder goede omstandigheden. De jurken worden gemaakt van 100 procent katoen.

Founder Sanaa.

Winnen

Vind je de jurken van Amissi helemaal het einde? Doe dan mee aan deze toffe winactie: wij geven namelijk 3x een voucher voor een Amiisi-jurk naar keuze weg! Vul om kans te maken hieronder het winformulier in en als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken.

[mail-and-win title="Motivation Monday: win een voucher voor een Amiisi-jurk" description="Motivation Monday: win 3x een voucher voor een jurk van Amiisi" ended_at="23-41-2022" brand="Marie Claire" ]

Deze winactie loopt van 16 mei tot en met 22 mei. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Amiisi zullen delen als je wint.