Marie Claires weekendtips

Van fijne kijk- en leestips tot heerlijk dineren.

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil je het aankomend weekend niet missen.

Volg de Lente Biertocht

Gek op biertjes en wandelen? Overweeg dan om dit weekend mee te doen aan de Lente Biertocht. Tijdens deze wandeling van 6 kilometer bezoek je acht verschillende biercafés in Amsterdam, waar je een lentebiertje en een klein hapje geserveerd krijgt.

Wanneer: 
Zondag 15 mei.

Waar:
Amsterdam.

Kijktip: Eurovisie Songfestival

Je kunt het niet gemist hebben: het Eurovisiesongfestival is weer in volle gang. ‘Onze’ eigen S10 is door naar de finale, die zaterdag te zien zal zijn op tv. Trommel je vrienden op en kijk samen naar de finale in Turijn. En wil je daarbij fabuleus voor de dag komen? Gebruik voor je lokken dan Moroccanoil Treament. Ook nog erg toepasselijk, want Moroccanoil is de presenting partner van het Eurovisie Songfestival.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door S10 (@s10s10xx)

Leestip: Hoe doen we het?

Sex, we praten er eigenlijk veel te weinig over. In haar nieuwe boek Hoe doen we het? interviewt journalist Milou Deelen veertien inspirerende vrouwen over hun sexleven. Het resultaat: eerlijke en herkenbare verhalen. Onder anderen S10Tjitske ReidingaLale GülEmma Wortelboer en Selma Omari vertellen alles over hun seksuele ontdekkingsreis: van hun eerste keer tot met welke seksuele moraal zij zijn grootgebracht, en of ze weleens ongewenste intimiteiten meegemaakt hebben tot wat hun persoonlijke definitie van goede sex is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Uitgeverij Spectrum (@spectrumboeken)

Eet een hapje bij Obsidian by Graphite

Een kwestie van: hier moet je echt geweest zijn! In hartje Amsterdam heeft Patron-cuisinier Peter Gast Obsidian by Graphite geopend. Hier experimenteert de topchef met plant-based gerechten en is een centrale rol weggelegd voor (unplugged) muziek. Het perfecte uitje waar je niet alleen de dag erna, maar zelfs weken later nog van nageniet. 

Wanneer:
Alleen met reservering. 
Lunch donderdag en vrijdag, aankomst tussen 12:00 en 13:00
Diner woensdag, donderdag en zaterdag, aankomst tussen 18:00 en 20:00

Waar:
Amsterdam.

Leestip: De Kracht van Keuze

Ze schreef eerder al de boeken Happy Life 365 en Happy Lifehacks 365 en nu komt Kelly Weekers met een nieuw boek: De Kracht van Keuze. In dit boek deelt de business coach haar kijk op vriendschappen, ambitie, opvoeding, liefde, verlies en zelfvertrouwen. Het boek geeft je inzichten, zonder met een vingertje te wijzen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kelly Weekers (@kelly_weekers)

Kijktip: Johnny vs Amber

Het houdt ons de afgelopen periode flink bezig: de heisa rondom Johnny Depp en Amber Heard. Het zal niemand ontgaan zijn dat Johnny en zijn ex-vrouw Amber momenteel verwikkeld zijn in een rechtszaak waarin de details niet worden gespaard. Het is echter niet de eerste zaak waarin een boekje wordt opengedaan over hun turbulente liefdesleven.

J vs A

Eerder was er de spraakmakende zaak van Johnny tegen de Britse krant The Sun, die hem een ‘wife beater’ had genoemd. Met Amber als belangrijkste getuige in deze zaak, kwam een grote hoeveelheid materiaal boven tafel in de vorm van persoonlijke video’s, geluidsopnames, foto’s en tekstberichten.

Wanneer:
Vanaf 14 mei.

Waar:
discovery+.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook