Deze bekende actrice gaan we in seizoen 3 van Bridgerton zien

Binnenkort vinden de opnames van het derde seizoen plaats.

Dearest readers… It has come to our attention dat de opnames voor het derde seizoen van Bridgerton binnenkort van start gaan. Dat betekent dat we hopelijk niet al te lang hoeven wachten op nieuwe afleveringen, maar dat betekent ook dat er nieuwe details over de serie bekend worden gemaakt.

Francesca Bridgerton

Eerder deelde actrice Nicola Coughlan al dat het derde seizoen niet om broer Benedict zal draaien, maar om Colin Bridgerton en haar karakter Penelope Featheringon. Maar ook blijkt nu dat er een verschuiving heeft plaatsgevonden binnen de cast. Zo zal Ruby Stokes niet terugkeren om de rol van Francesca Bridgerton te vertolken.

Actrice Ruby Stokes vertolkte twee seizoenen lang de rol van Francesca Bridgerton, maar helaas is de actrice niet in het derde seizoen te zien. Ruby bemachtigde namelijk de hoofdrol in de Netflix-serie Lockwood & Co en moet daarom haar rol in Bridgerton vaarwel kussen.

Het lijkt erop dat de Bridgerton-crew niet lang hoefde te zoeken naar een vervanger. Zo werd onlangs bekend dat niemand minder dan Hannah Dodd de rol van Francesca Bridgerton voor haar rekening neemt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hannah Dodd (@hannahfkdodd)

Hannah Dodd

Komt Hannah jou bekend voor? Dat is niet zo gek, aangezien de actrice al een paar indrukwekkende rollen op haar naam heeft staan. Zo was ze eerder te zien in de Netflix-hit Anatomy of a Scandal, Find Me in Paris en de Marvel-film Eternals. 

Bron: Grazia, Netflix Tudum | Beeld: Instagram, Netflix/Bridgerton

Laatste nieuws