Motivation Monday: win 5x een paar Superga 2750 classic schoenen t.w.v €59

Sinds kort is model Emily Ratajkowski de merkambassadeur van dit prachtige label.

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een prachtig product. Deze week maak je kans op een paar schoenen van Superga. Perfect om de week mee af te trappen!

De 2750 classic

Het is al bijna honderd jaar geleden dat de Superga 2750 het daglicht zag. Oorspronkelijk werd deze Superga-schoen door de Turijnse ondernemer Walter Martiny ontworpen als eerste Italiaanse tennisschoen. Door de jaren heen is de schoen wel wat verandert, maar hij is nog net zo iconisch als toen. De schoen is gemaakt van wit canvas en om die reden is-ie ook erg populair onder ontwerpers en artiesten die dan hun creaties hierop los kunnen laten.

Superga x Emily Ratajkowski

Vind je de schoenen prachtig? Dan ben je niet de enige. Model Emily Ratajkowski is al meer dan tien jaar fan van het merk en heeft de handen ineengeslagen met het merk. Zo is sinds kort de nieuwe merkambassadeur en een betere match had het merk niet kunnen vinden. Zo is Emily een trouwe Superga-drager. Ze draagt de schoenen naar castings, om New York City te verkennen en om de wereld rond te reizen.

Superga Superga

Winnen

Wil je net als Emily een paar classic Superga's rocken? Doe dan mee aan onze fijne winactie: wij mogen namelijk 5x een paar Superga 2750 classics weggeven, ter waarde van €59 euro. Vul om kans te maken hieronder het winformulier in en als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken.

[mail-and-win title="Motivation Monday: win een paar Superga 2750 classics" description="Motivation Monday: win 5x een paar Superga 2750 classic schoenen t.w.v €59" ended_at="30-41-2022" brand="Marie Claire " ]

Deze winactie loopt van 23 mei tot en met 29 mei. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Superga zullen delen als je wint.