Marie Claires weekendtips

Van toffe exposities tot heerlijk dineren middenin het bos.

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil je het aankomend weekend niet missen.

Bezoek de expo Fashion Week: A New Era

Op 20 mei opent het Fashion for Good Museum een nieuwe tijdelijke tentoonstelling: ‘Fashion Week: A New Era’. Met de tentoonstelling buigt het modemuseum zich over het fenomeen ‘fashion week’: welke impact heeft fashion week (gehad) op het huidige modesysteem? Daarnaast krijgen bezoekers ook een snelcursus Fashion Week. Na het bezoeken van de expo weten mensen hoe Fashion Week in NYC ontstond en hoe het een wereldwijd ding werd.

Wanneer:
Van 20 mei 2022 tot en met oktober 2022.

Waar:
Fashion for Good Museum, Amsterdam.

Scoor heerlijke drankjes bij de alcoholvrije slijterij

Probeer jij geen alcohol te drinken of drink je überhaupt geen alcohol? Dan sla je bezoekjes aan de slijterij waarschijnlijk over. Hoewel, een bezoekje aan slijterij DROOG wil je niet skippen. Het non-alcoholische spiritmerk Seedlip en kombuchamerk Butcha hebben de handen ineengeslagen en openen de deuren van de eerste alcoholvrije slijterij DROOG. Met dit initiatief willen ze hun klanten meegeven dat je niet in hoeft te leveren op smaak als je geen alcohol drinkt.

Wanneer: 
20 tot en met 29 mei.

Waar:
Hugo de Grootplein, Amsterdam.

Bewonder kunstwerken van binnen- en buitenlands talent tijdens Art Rotterdam

We hebben er even op moeten wachten – oorspronkelijk zou het event in februari plaatsvinden – maar dit weekend kun je naar Art Rotterdam. In de Van Nellefabriek kun je het werk van jonge en gevestigde kunstenaars uit het binnen- en buitenland bewonderen.

Wanneer:
19 tot en met 22 mei.

Waar:
Van Nellefabriek, Rotterdam.

Dineer in de natuur, slaap in een tipi 

Ben je gek op de natuur en lekker eten? Dan heeft ZEVEN wat leuks voor je: dining in nature. Middenin de Veluwse bossen, op het historische landgoed Quadenoord, kun je deze zomer in het weekend genieten van een uitgebreid diner, bereid in een sfeervolle boskeuken, en een overnachting in een tipitent. Oftewel: heerlijk eten en slapen onder de sterrenhemel in het bos, wie wil dat nu niet?

Wanneer:
Elk weekend in de zomermaanden.

Waar: 
Landgoed Quadenoord, Renkum.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ZEVEN (@zeven.quadenoord)

Shoppen bij TK MAX

TK MAX ken je vast wel: die heerlijke winkel waar je designeritems en mooie merken kunt scoren met hoge kortingen. De keten heeft een winkel in meerdere grote steden in Nederland en opende onlangs haar deuren aan de Damrak in Amsterdam. Niet zomaar een winkel, maar de grootste vestiging! Met een oppervlakte van 4.400 vierkante meter kun je de winkel bijna niet verlaten zonder een parel te scoren.

Wanneer:
Maandag tot en met zaterdag geopend van 09:00 tot 21:00. Zondag van 10:00 tot 20:00.

Waar:
Damrak, Amsterdam.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door TK Maxx Nederland (@tkmaxxnl)

Guilty pleasure kijktip: The Real Housewives of Beverly Hills

Zin om dit weekend een serietje te streamen? Sinds vorige week is The Real Housewives of Beverly Hills te streamen via Hayu, waar je seizoen 1 tot en met 11 bingewatcht. De glamorous huisvrouwen krijgen weer te maken met turbulente vriendschappen, relatieperikelen en family struggles, maar natuurlijk krijgen we ook ’n hoop te zien van hun luxeleventje in Beverly Hills, Aspen en Mexico. Cocktailtje inschenken en kijken maar!

Naast The Real Housewives of Beverly Hills kun je je reality tv-obsessie op Hayu ook voeden met andere pareltjes. Denk aan Below Deck, The Real Housewives of New Jersey, The Real Murders of Atlanta, Keeping Up With The Kardashians en Project Runway.

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook