De blazers van dit high-street merk gaan momenteel viraal

De duur uitziende blazer staat op de wish list van vele influencers en modeliefhebbers.

Wat je stijl ook is – bohemian, vintage, casual – de kans is groot dat je een blazer in je forever wardrobe hebt. Het hele jaar door zijn we gek op deze staple. In de winter dragen we 'm als blazer, in de zomer als jas wanneer het 's ochtends koud is. Wil jij je blazercollectie graag uitbreiden? Dan hebben we hét exemplaar voor je.

De Arket-blazer

De blazers van het merk Akert zijn momenteel enorm in trek. De wool blazer om precies te zijn. Het heeft een hoekig silhouette en komt in verscheidene kleuren: zwart, navy, beige, burgundy, chocoladebruin en zachtroze. De reden dat de Oversized Wool Hopsack Blazer zo in trek is, is volgens ons de premium look die het heeft. Het ziet eruit als een premium blazer, maar dan voor een high-street prijs. Denk overigens niet aan de prijskaartjes die je bij de H&M ziet: voor deze Arket-blazer betaal je tussen de €150 en €159 euro.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Nikol Grid (@nikolgrid)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Annabel (@annabelpesant)

Styling

De Arket-blazer is al een paar jaar in omloop en blijft een groot favoriet. Een klassieke manier om 'm te dragen is met een jeans, maar natuurlijk is er veel variatie mogelijk. In de zomer wordt het item nog weleens gedragen met shorts en naar kantoor wordt-ie gematcht met een pantalon in een gelijke kleur. Oftewel: een item met een veelzijdig karakter.

Bron: Who What Wear, Arket | Beeld: BrunoPress, Instagram