Nederlandse Studio WM laat deze zomer de sjaals van Hermès tot leven komen

Een gevoel van luchtigheid, verwondering en magie komen je tegemoet

Lees ook

Wie deze zomer de PC Hoofstraat passeert dient zeker een kijkje te nemen in de etalage van Hermès. In de nieuwste zomeretalage vertaalt Studio WM het thema ‘Lighthearted’ met verbeelding en creativiteit. Het resultaat: een trip down memory lane bij het modemerk!

Studio WM

De sjaals van Hermès spreken met hun inspirerende patronen en verfrissende kleuren al boekdelen. Deze zomer komen al die verhalen tot leven door Studio WM. Deze Nederlandse studio werd in 2010 opgericht door Wendy Legro en Maarten Collignon. De stijl van de twee wordt gekenmerkt door een intuïtieve benadering van de zintuigelijke ervaring.

In de zomeretalage benut Studio WM de kracht van schaduwen en benadrukt ze de vreugde, speelsheid en magie van de kenmerkende Hermès sjaals. Door de vage maar levendige vormen word je uitgenodigd om terug in de tijd te gaan. De studio moedigt je aan de wereld te bekijken door de ogen van een kind. Ga op een magisch avontuur en laat je verbazen door de luchtigheid en de bijzondere verhalen die nog niet eerder op deze manier zijn verteld.

Volume en perspectief

De etalage komt tot leven dankzij een innovatieve installatie van lagen papier, die met de hand geschilderd en zorgvuldig gesneden zijn. Dankzij het papier krijgen de sjaals volume en perspectief. Dit alles komt samen in het indrukwekkende ‘Crystal House’, dat een verbinding is tussen het stedelijke landschap en het interieur van de winkel aan de PC Hooftstraat.

 

Vivid Shadows

De magische etalage kreeg de naam ‘Vivid Shadows’ en laat elke sjaal tot leven komen. Uit de print van de sjaal Minuit au Faubourg van Dimitri Rybaltchenko vliegt een gemaskerd paard met een cape, en een man zwaait op een Hermès Twilly vanuit een raam van een appartement terwijl hij een pot met goud probeert te pakken.

In de sjaal Garden of Harnesses van Daiske Nomura springt een paard naar voren en die straalt de geest van het thema uit, met heldere en levendige kleuren. Een riem, een tas en een paar leren sandalen dwarrelen en draaien om hem heen. Kortom, laat al je zintuigen prikkelen door deze magische etalage. De etalage is vanaf 17 mei te bewonderen in Amsterdam.

Bron en beeld: Hermès

Laatste nieuws

Zie ook