Motivation Monday: win 3x een Moroccanoil Mini Travel Set t.w.v. €43,65

Worden je lokken blij van!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een prachtig product. Deze week maak je kans op een Mini Travel Set van Moroccanoil. De perfecte partner in crime om je lokken mee te verzorgen.

De Travel Set van Moroccanoil

Je hebt vast weleens van Moroccanoil gehoord: een label dat heerlijke oil-infused haarverzorgingsproducten creëert, zodat jij je lokken – letterlijk en figuurlijk – tot in de puntjes kunt verzorgen. De producten zijn verrijkt met arganolie, een olie die rijk is aan vitamine E. Word je haar blij van, want vitamine E heeft de kracht om je haar gezonder en sterker te maken. Bovendien bevat het vetzuren die het haar voeden, waardoor het glanzend, sterk en elastisch blijft.

Sinds kort pronkt Moroccanoil met de nieuwe Mini's Travel Sets Collectie. Elke set bevat de best-selling mini's van Moroccanoil die speciaal zijn afgestemd op verschillende haartypes. Bovendien zijn de sets makkelijk mee te nemen, want ze komen in een prachtige toilettas.

De soorten Mini's Travel Sets

De collectie bevat uit vier verschillende sets:

  • Moroccanoil Mini’s Travel Set Hydration set (€43,65)
  • Moroccanoil Mini’s Travel Set Repair set (€44,65)
  • Moroccanoil Mini’s Travel Set Volume set (€48,00)
  • Moroccanoil Mini’s Travel Set Blonde set (€52,50)

Alle sets bevatten een Moroccanoil Treament Light en een shampoo & conditioner. De shampoo en conditioner zijn afgestemd op verschillende haartypes. Daarnaast bevatten de Mini’s Travel Hydration set en Mini’s Travel Repair set ook nog een hydraterend masker. De Mini’s Travel Volume set bevat een Fragrance Mist en in de Mini’s Travel Blonde set vind je nog twee andere producten: een styling cream en een fragrance mist. Alle producten in de travel set bevatten niet meer dan 100 milliliter, waardoor je ze ook kunt meenemen in je handbagage. Ideaal!

Winnen

Ga jij binnenkort op vakantie en wil jij je lokken de juiste bescherming en verzorging bieden met een Moroccanoil Mini set? Doe dan mee aan onze fijne winactie: wij mogen namelijk 3x een set uit de Moroccanoil Mini's Travel Set Collectie weggeven met een waarde van tussen de € 43,65 en 52,50. Vul om kans te maken hieronder het winformulier in en als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken.

[mail-and-win title="Motivation Monday: win een Moroccanoil Mini Travel Set" description="Motivation Monday: win 3x een Moroccanoil Mini Travel Set t.w.v. €43,65" ended_at="05-51-2022" brand="Marie Claire" questions="%5B%22Welke%20van%20de%20vier%20sets%20zou%20jij%20willen%20winnen?%20%22%5D" ]

Deze winactie loopt van 30 mei tot en met 5 juni mei. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Moroccanoil zullen delen als je wint.