Stranger Things trakteert fans op acht minuten van het nieuwe seizoen

Popcorn gereed!

Lees ook

Het was lang wachten op het nieuwe seizoen van Stranger Things, maar the wait is almost over. Op 27 mei verschijnt namelijk Volume 1 van het vierde seizoen. Om alvast in de Upside Down-sfeer te komen, trakteert Netflix ons op een eerste preview van het nieuwe seizoen!

Let op: er worden spoilers genoemd van seizoen 3. 

Stranger Things

Het derde seizoen van Stranger Things liet ons achter met een hoop vragen. Gelukkig pakken ze in het vierde seizoen de draad gewoon weer op, en zien we Hawkins zes maanden na The Battle of Starcourt. De vriendengroep worstelt met de nasleep van de gebeurtenis, maar wordt ook voor het eerst van elkaar gescheiden. Daarnaast maken de uitdagingen die de middelbare school met zich meebrengt het niet makkelijk voor de vrienden.

Boven alles krijgen ze opnieuw te maken met een angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging, met een gruwelijk mysterie tot gevolg. Lukt het de vriendengroep om het mysterie op te lossen en uiteindelijk een einde te maken aan de verschikkingen van de Upside Down? Goed nieuws voor de fans, want het vierde seizoen duurt maar liefst vijf uur langer dan de voorgaande seizoenen. Genoeg kijkvoer, dus.

Seizoen 5

Ben je snel klaar met seizoen vier? Volume 2 verschijnt op 1 juli. Maar ook daarna hoef je je geen zorgen te maken. Netflix heeft namelijk al bevestigd dat de serie een vijfde seizoen krijgt. Uiteraard zijn de bekende hoofdrolspelers, zoals Winona Ryder, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin en Noah Schnapps ook dan weer van de partij. Ook nieuwe namen als Regina Ting Chen (Queen of the South) en Grave van Dien (The Village) zijn aan de cast toegevoegd.

Bron en beeld: Netflix

Laatste nieuws

Zie ook