Motivation Monday: win 2x de 3-Step Bio-Restorative Routine van Avant Skincare t.w.v. €275

De producten zijn sinds kort te koop in Nederland.

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een prachtig product. Deze week maak je kans op de 3-Step Bio-Restorative Routine van Avant Skincare. Perfect voor op je beauty shelf!

Avant Skincare

Er is een new kid on the block in Nederland wat betreft skincare producten: Avant Skincare. Hoewel het luxe huidverzorgingsmerk pas nu zijn intrede doet in Nederland, is Avant Skincare allang populair in landen zoals Engeland, Duitsland en Zwitserland. Gelukkig kunnen we nu eindelijk testen hoe fijn de producten zijn. Enne, fijne bijkomstigheid: als je je nu aanmeldt voor de nieuwsbrief, krijg je 15 procent korting op je eerste aankoop.

Avant Skincare combineert de voordelen van natuurlijke ingrediënten met geavanceerde wetenschappelijke technieken om de meest voedzame huidverzorgingsproducten te creëren. De producten zijn volledig ontworpen om voor iedereen effectief zijn – ongeacht geslacht, huidskleur of etniciteit. Het bevat simpelweg alles wat de huid nodig heeft. Op de verpakking is het merk transparant over wat erin zit zodat je precies weet wat je op je huid smeert.

Met de 3-Step Bio-Restorative Routine krijgt je huid dan ook precies wat-ie nodig heeft. De producten bevatten natuurlijke formules en zijn gericht op het herstellen van de natuurlijke balans van de huid. Ideaal voor het voorjaar en zomer, wanneer onze huid een hoop te verduren heeft.

Winnen

Ben jij ook benieuwd naar de producten van Avant Skincare? Doe dan mee aan deze toffe winactie: wij geven namelijk 2x de 3-Step Bio-Restorative Routine weg! Vul om kans te maken hieronder het winformulier in en als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken.

[mail-and-win title="Motivation Monday: win 2x de 3-Step Bio-Restorative Routine van Avant Skincare t.w.v. €275" description="Motivation Monday: win 2x de 3-Step Bio-Restorative Routine van Avant Skincare t.w.v. €275" ended_at="12-51-2022" brand="Marie Claire" questions="%5B%22%22,%22%22,%22%22%5D" ]

Deze winactie loopt van 6 juni tot en met 12 juni. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Avant Skincare zullen delen als je wint.