Regen op komst? Met deze looks trotseer je de regenbui stijlvol

Met deze looks kun je zorgeloos in de regen dansen.

Lees ook

Het is bijna juni en hoewel de zomer al bijna in zicht is, lijkt het erop dat Moeder Natuur die memo nog niet heeft gehad. Regen en storm komen ons tegemoet, en dat vraagt om een strategische outfit. Wij zetten de leukste rainproof-outfits van het moment op een rij!

Regenbestendig en stijlvol? Check!

In de herfst weten we dat we veel regen kunnen verwachten. We bereiden ons daar altijd goed op voor met warme regenjassen, vrolijke paraplu’s en leuke regenlaarzen. Dit is in de lente een heel ander verhaal, waar de temperaturen vaak wat hoger liggen en de regen soms ook nog plaats maakt voor de zon. Gelukkig betekent dit niet dat je in het voorjaar altijd een nat pak hoeft te halen, want met een paar items maak jij elke outfit rainproof. En onderstaande influencers weten precies hoe dat moet!

Wie zegt dat je tijdens een regenbui niet leuk kunt aankleden, heeft het goed mis. Kijk maar naar Trine Kjær, die een groene tonsurton draagt met neongroene regenlaarzen. Lucy Williams gooit het over een andere boeg, en draagt haar zomerjurk met een lange trenchcoat en hoge regenlaarzen. De trenchcoat is, net als de pufcoat, zeker een must voor het voorjaar, al is het alleen maar omdat-ie je outfit beschermt tegen de regen. Niet voor niets dat menig fashionista een trenchcoat in diens bezit heeft.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Trine Kjær (@trinekjaer_)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lucy Williams (@lucywilliams02)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Faye Ellaby (@fellaby)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vani Verma (@vagavoom)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Francesca Saffari (@francescasaffari)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Robyn Hart-Winks (@robynhartwinks)

Vergeet je niet iets?

Dankzij een trenchcoat, regenjas of pufcoat blijft je outfit mooi droog, maar dat is niet het enige. Je haar moet de regen en wind immers ook overleven. We kijken het kunstje daarom graag af bij Jessica Lily, die haar stijlvolle buckethat combineert met bruine tinten. Elegant en waterproof!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook