Weekendtip: Zalando presents Culture Talk by Convo Talkshow op Sneakerness

Dit wil je niet missen!

Lees ook

Alle sneakerliefhebbers – en mensen met een lege agenda – verzamelen. Dit weekend staat namelijk Sneakerness op de planning, het evenement dat helemaal in het teken staat van sneakers. Dit jaar is er een speciale booth aanwezig van Zalando, waar je verschillende toffe activiteiten kunt doen. Lees gauw verder!

Sneakerness

Wie dit weekend naar Sneakerness gaat, mag de Zalando booth zeker niet voorbijlopen. De booth is ontworpen door Jonas Cozone en is een echte bezienswaardigheid. De zilveren laag van de booth kun je namelijk wegkrassen en daarachter vind je verschillende coole prijzen. Ook kun je er bij de booth je eigen sneakers customizen. Enne, dat is zowel op 4 als op 5 juni.

Culture Talk by Convo Talkshow

Maar dat is niet het enige wat er tijdens Sneakerness te beleven valt. Op 4 juni presenteert Zalando tussen 14:00 uur en 15:00 uur Culture Talk by Convo Talkshow. Dit is een live podcast die Zalando host met de jongens van Convo Talkshow. De populaire hosts van Convo gaan op hun eigen originele manier in gesprek met relevante influencers en brengen Zalando’s streetwearaanbod naar een groot publiek. Leuk weetje: het onderwerp van de talk is ‘nostalgie rond (retro) sneakers’. Met gasten zoals Twin/Big2 van The Opposites weet je dat het een interessant gesprek gaat worden.

Zalando street

Op Zalando kom je alvast helemaal in de sfeer voor Sneakerness. Naast de nieuwste modellen hebben ze namelijk ook Sneaker Hot Drops: een selectie van de tofste sneakers van het moment. We hebben alvast een aantal van die sneakers voor je op een rij gezet!

Tatoeages en een DJ

Op Sneakerness zit je het hele weekend goed. Naast de coole Zalando booth valt er namelijk nog meer te beleven. Zo zijn er plekken waar je getalenteerde customizers aan het werk ziet en waar je ook zelf aan de slag kunt gaan. Daarnaast zorgt een DJ voor de fijnste beats en kun je je liefde voor sneakers voor eeuwig laten vastleggen bij de tattoo-booth. Kortom, dit mag je niet missen!

Sneakerness wordt op 4 en 5 juni georganiseerd in de Kromhouthal in Amsterdam-Noord. Op zaterdag van 11:00 uur tot 20:00 uur, op zondag van 11:00 uur tot 19:00 uur.

Bron: Zalando | Beeld: Sneakerness

Laatste nieuws

Zie ook