Dit zijn de favoriete jeansmerken van Kate Middleton en Meghan Markle

Meghan en Kate zijn vloeiend in denim.

Elegante japonnen en chique tiara’s zijn Meghan Markle en Kate Middleton niet vreemd, maar ze hullen zich ook heus weleens in wat casuals. Van Kate weten we al dat ze met regelmaat een skinny jeans rockt, maar waar shoppen de royals hun denim eigenlijk het liefst? Wij doken erin!

De Invictus denim looks van Meghan

Eind april vlogen Meghan Markle en prins Harry naar ‘ons’ eigen Den Haag voor de Invictus Games. Het event draaide natuurlijk om de spelen die Harry organiseerde voor oorlogsveteranen en militairen, maar we konden het niet helpen om een aantal begerenswaardige outfits van Meghan te bespreken. De witte blazer die ze op de vijfde dag droeg was subliem, maar ook de denim die ze droeg bleef niet onopgemerkt. Tijdens de eerste officiële dag van de Invictus Games droeg ze een Moussy Vintage Jeans, die ze combineerde met een witte tee en een zwart tweed Celine-jasje.

Jeans lijken een echte go-to look te zijn voor Meghan wanneer ze de Invictus Games bezoekt. Op de officiële tweede dag van de Invictus Games in Den Haag werd ze opnieuw gespot in een jeans, maar dit keer in een donkerdere shade. En tijdens haar allereerste Invictus Games in Australië – de eerste public outing van de toen nog datende Meghan en Harry – droeg ze wederom een spijkerbroek. Dit keer ging het om een paar van het merk Mother.

All time favoriet

Een van Meghan Markle’s favoriete denimbrands lijkt Outland Denim te zijn. Tijdens haar eerste royal tour werd de hertogin meerdere keren gespot in een broek van dit merk. Zo droeg ze een zwart exemplaar van het merk op de tweede dag van de tour tijdens een bezoekje aan de stad Dubbo en droeg ze diezelfde broek nogmaals op twaalfde dag tijdens een rolstoel-basketbalwedstrijd. Om ‘m vervolgens ook nog te dragen tijdens een bezoekje aan Abel Tasman National Park in Nieuw-Zeeland.

Meghan Markle en prins Harry in Sydney.
Meghan Markle in Sydney tijdens de basketbalfinale in het Quay Centre in Sydney.
Meghan Markle en prins Harry bezoeken Abel Tasman National Park in Nieuw-Zeeland.

Kate Middletons liefde voor denim

Kate Middleton draagt met regelmaat jeans en de Duchess of Cambridge is dan niet vies van een skinny jeans. Of van een denim van een high street merk. Na haar zwangerschapsverlof van zoontje Louis bezocht Kate de Wildlife Garden in Londen en droeg ze een olijfkleurige denim van Zara.

Hoewel Kate haar liefde voor de skinny jeans niet onder stoelen of banken steekt, verscheen ze niet zo lang geleden nog in een andere fit. Vorige zomer droeg ze tijdens een bezoek aan het National History Museum in Londen een straight-leg, cropped lichtblauwe spijkerbroek. Opnieuw geen dure designer labels voor Kate. De jeans waar ze toen in verscheen was er een van & Other Stories.

Tijdens bovenstaande events droeg Kate Middleton toevallig een blauwe denim en een olijfgroene variant, maar als de hertogin in het openbaar verschijnt in een spijkerbroek, draagt ze meestal een zwarte skinny. Je zou het bijna haar signature denim kunnen noemen. Zo verscheen ze tijdens een werkbezoek aan Canada in een zwarte skinny (wederom van Zara), droeg ze tijdens haar bezoek aan een marathon in Wales in 2013 een zwarte skinny jeans van het merk Paige en verscheen ze tijdens afgelopen maart tijdens een bezoek aan Abergavenny in Wales opnieuw in een zwarte denim, dit keer van het merk Le One.

Bron: Hello Magazine, Town and Country Mag, Marie Claire UK | Beeld: BrunoPress 

Laatste nieuws