Motivation Monday: win 5x een giftcard van TK Maxx t.w.v. €25

Shopliefhebbers opgelet!

Lees ook

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een prachtig product. Deze week maak je kans op een giftcard van TK Maxx. Ideaal om je shopbehoeften mee te bevredigen!

Warenhuis naar je hart

TK Maxx is dé plek waar je terecht kunt voor de mooiste designeritems, maar dan voor een zacht prijsje. Bij het warenhuis zijn alle items namelijk tot wel 60 procent goedkoper dan de adviesprijs. Klinkt goed, toch? Je kunt bij het warenhuis terecht voor home, sport, beauty en fashion. Dus ben je op zoek naar een partyoutfit, bijpassende sieraden of misschien gewoon een mooi item voor het interieur? TK Maxx has got your back. 

Met meerdere winkels verspreid door heel Nederland zit er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Zo heeft het warenhuis 15 winkels in ons kikkerlandje. In Almere, Eindhoven, Apeldoorn, Heerlen, Arnhem, Den Haag, Groningen, Nijmegen, twee in Rotterdam, Zoetermeer en Enschede. Tot voor kort vond je in onze hoofdstad twee vestigingen van het warenhuis, maar sinds vorige maand telt Amsterdam drie TK Maxx-winkels.

Sinds mei van dit jaar kun je aan het Damrak in hartje Amsterdam terecht in de grootste TK Maxx store van Nederland. Een waar shopparadijs als je het ons vraagt. Het warenhuis heeft namelijk vijf verdiepingen vol designeritems! Niet zo heel gek dat deze parel nu al de schatkamer van Amsterdam wordt genoemd.

Winnen

Zin gekregen om te shoppen bij TK Maxx? Snappen we! Wij geven daarom 5x een TK Maxx giftcard t.w.v. €25 euro weg. Wil je kans maken? Vul dan hieronder het winformulier in en als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

We zien dat je al hebt deelgenomen aan deze actie.

Motivation Monday: win een giftcard van TK Maxx

Motivation Monday: win 5x een giftcard van TK Maxx t.w.v. €25

Deze winactie loopt van 13 juni tot en met 19 juni. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met TK Maxx zullen delen als je wint. 

Openingsbeeld: Pexels | Beeld: Wendy van Bree Fotografie

Laatste nieuws

Zie ook