Alles voor een verzorgde summer glow: deze tool is onmisbaar in je skincare-routine

Een expert legt het uit.

Een zomer met veel zon? Yes, please! Een zongebruinde huid staat hoog op het verlanglijstje, maar dan willen we wél een gezonde en glowy skin. In dat geval is het belangrijk dat je je huid goed verzorgt. En laat de FOREO UFO 2 nu net de ideale tool zijn om je huidverzorging naar een hoger niveau te tillen.

De FOREO UFO 2

We weten allemaal dat een SPF van groot belang is om je huid te beschermen tegen uv-stralen. "De basis voor een goede skincareroutine zijn bescherming tegen de zon en zorgen dat je een schone huid hebt", deelde María Caravajal Carcelén, Training Manager bij FOREO, eerder al met Marie Claire. 

Een schone huid en een SPF zijn dus van groot belang, maar dit is echt de basis. Wil jij je huidverzorging naar een hoger niveau tillen? Dan is de FOREO UFO 2 je beauty partner in crime. Carcelén is al overtuigd van de werking van deze tool. “Er is geen betere manier om een mooie, verzorgde huid te krijgen dan met de FOREO LUNA 3 plus.”

De behandelingen

Met de FOREO UFO 2 haal je in principe je eigen beauty spa in huis. De UFO 2 is een compacte tool met elf efficiënte gezichtsbehandelingen, waarin gebruik wordt gemaakt van verschillende technologieën. Denk aan thermotherapie om de huid te verzachten, om ingrediënten dieper in de huid door te laten dringen en om talg op de huidoppervlakte los te maken.

Of wat dacht je van cryotherapie? De verkoeling van het apparaat lift de huid, verstevigt de huid en vermindert poriën zichtbaar. En dan beschikt de UFO 2 ook nog over technologieën om lijntjes, rimpels en roodheid zichtbaar te verminderen.

Het gebruik van de UFO 2 is pijnloos en FOREO adviseert om de tool minimaal twee keer per week te gebruiken voor de beste resultaten. Gebruik je 'm liever elke dag (geloof ons, dat wil je!) dan kan dat ook probleemloos.

De FOREO UFO 2 is verkrijgbaar bij De Bijenkorf en op Douglas.nl voor €279 euro.

Alle huidtypes: van de rijpere tot de jonge huid

De UFO 2 is geschikt voor alle huidtypes en de tool heeft voor elk huidprobleem zijn eigen behandeling. "UFO 2 is geweldig voor elke huid. Het stelt je in staat om je te concentreren op de zorg die het beste bij jouw huidtype past, dankzij de verschillende beschikbare maskers. Daarnaast is het te gebruiken voor elke leeftijd. "De sleutel en de beste anti-aging tool is altijd preventie. Een rijpe huid hoeft niet per se een verouderde huid te zijn, evenals dat het niet betekent dat een jonge huid de verwennerij en verzorging van UFO2 niet nodig heeft", aldus Caravajal Carcelén.

Dus wil jij je huid goed blijven verzorgen deze zomer? Dan weet je welke tool je in huis moet halen!