Lashes we love: Olivia Wilde zweert bij deze mascara

De actrice gebruikt alleen maar natuurlijke beauty- en skincareproducten.

Lees ook

Olivia Wilde heeft de afgelopen jaren behoorlijk aan de weg getimmerd en daarom verschijnt de actrice en regisseur steeds vaker in de spotlights, want talentvol, dat is ze zeker. Toch konden we het niet helpen om op te merken dat ze er ook altijd prachtig uitziet. Wij vroegen ons daarom onder andere af welke mascara ze eigenlijk gebruikt.

Favoriete mascara

Olivia Wilde is hot and happening. Binnenkort is ze te zien als Bunny in de film Don’t Worry Darling, die ze bovendien ook nog eens zelf regisseerde, en ze heeft ook nog vele andere klussen op haar cv staan. Oude interviews met de actrice rakelen daarom weer op en in een daarvan vertelde ze meer over haar favoriete producten, waaronder haar go-to mascara. Welke ze het liefst gebruikt? De Limitless Lash Mascara van ILIA. Dit onthulde ze in 2020 in een interview met InStyle.

Niet alleen Olivia is fan, meer dan 4.000 fans lieten positieve reviews achter op de website van het beautymerk. Volgens hen doet de mascara inderdaad wat-ie belooft. Zelf omschrijft het merk de mascara als eentje die ‘above and beyond’ gaat wanneer het om je verwachtingen van een mascara aankomt. “De mascara is in laagjes aan te brengen en schilfert niet. Deze 99 procent natuurlijke mascara lift, krult, verlengt en voegt precies de juiste hoeveelheid volume toe.”

Natuurlijke beauty

De mascara is er eentje die op natuurlijk wijze is samengesteld en natuurlijke beauty is iets wat Olivia Wilde hoog in het vaandel heeft. Al sinds 2017 is ze de Chief Brand Activist van True Botanicals, een vegan, cruelty-free beautymerk dat alleen maar clean beautyproducten op de markt brengt. “Dit is mijn favoriete rol en titel, naast moeder”, zei Olivia destijds over de functie. “Als activist is het mijn taak om zo goed mogelijk geïnformeerd te zijn, mijn mening te geven, het verhaal van het merk te delen, maar ook om regelgeving te eisen en dat er steeds meer bedrijven zijn die de normen voor natuurlijke producten begrijpen.” Olivia pleit ervoor dat we geen giftige producten meer gebruiken om de huid te krijgen die de willen.

Enkele producten van het merk die Olivia graag gebruikt, zijn de Ginger Turmeric Cleansing Balm, de Chebula Active Serum en de Vitamin C Booster.

Bron: InStyle, US Magazine, Ture Botanicals | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook