8x Marie Claire + Silk'n SonicSmile + Bright voor maar €50

Je krijgt maar liefst 76% korting!

Als je nu een abonnement neemt op 8 x Marie Claire ontvang je de SonicSmile + Bright voor een superieure gebits- en huidreiniging van Silk’n (t.w.v. €159,-) cadeau! Maak kennis met de Silk’n SonicSmile, een sonische elektrische tandenborstel, en de Silk’n Bright, een ultra hygiënische gezichtsborstel.

Over de SonicSmile – elektrische tandenborstel

Silk’n SonicSmile is een elektrische tandenborstel die met vibrerende poetsbewegingen zorgt voor een perfect schoon gebit. Hij verwijdert aanzienlijk meer tandplak en andere verontreiniging dan een gewone tandenborstel, waardoor er minder tandsteen ontstaat.

Over de Silk'n Bright - siliconen gezichtsborstel

Silk’n Bright is een siliconen gezichtsborstel die de huid diep reinigt en mas- seert. Zachte siliconennoppen verwijderen vuil, olie en make-upresten heel gemakkelijk van je gezicht, en de zachte borstel is geschikt voor elk huidtype. Silk’n Bright is aan twee kanten te gebruiken: de voorkant is geschikt voor diepe reiniging – vijf keer effectiever dan handmatig je huid reinigen. De achterkant geeft een ontspannende massage met hoogfrequente vibraties, die ervoor zorgen dat skincare-producten dieper in je huid kunnen doordringen.

Ga naar www.marieclaire.nl/silkn of bel 0251 – 257924 (maandag t/m vrijdag 9.00 -17.00 uur)

Voorwaarden

Deze aanbieding is geldig t/m 31 december 2022 en zolang de voorraad strekt. Je abonneert je ten minste voor de opgegeven periode. Abonnement loopt automatisch door. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten zijn voorbehouden. Marie Claire kost in de winkel €5,99. Op deze abonnementsovereenkomst zijn de Leveringsvoorwaarden en het Privacy- en Cookiebeleid van Abonnementenland van toepassing. Voor abonnementen buiten Nederland gelden andere voorwaarden. Kijk voor alle voorwaarden op https://aboland.nl/algemene-voorwaarden/. Kijk voor meer informatie over digitaal lezen op tijdschrift.land/digitaal-lezen.