Motivation Monday: win een Ballon d’Or sieradenset van Ellen Beekmans t.w.v.€107,50

Doe mee en maak kans op een ketting, een armband en oorbellen uit de Ballon d'Or collectie!

Lees ook

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een prachtig product. Deze week geven wij een prachtige sieradenset van Ellen Beekmans weg. Met deze accessoires kom je altijd stijlvol voor de dag!

De Ballon d’Or collectie

Eind mei lanceerde Ellen Beekmans haar nieuwe collectie: Ballon d’Or. Deze minicollectie bestaat uit sieraden gemaakt van kralen afkomstig uit vergulde vintage rozenkransen. De sieradenontwerpster koos hier bewust voor, want als klein meisje fascineerden rozenkransen haar al enorm. “Mijn Noord-Brabantse familie was erg katholiek en gelovig. Bij mijn oma lag standaard een rozenkrans op haar nachtkastje. Met name de vergulde rozenkransen vond ik heel mooi. Toen ik onlangs een partij van deze vergulde rozenkransen tegenkwam twijfelde ik geen moment.” En zo werd de sieradencollectie geboren.

De Ballon d’Or collectie bestaat uit een korte ketting, een armband, drie paar oorbellen en een ring. Alle sieraden zijn vederlicht, vrouwelijk en kunnen een basic outfit naar een stijlvoller, hoger niveau tillen.

Over Ellen

Helemaal enthousiast geworden over de sieraden van Ellen? Dan ben je niet de enige. Talloze bekende vrouwen droegen de sieraden uit haar collecties. Van koningin Máxima tot prinses Mabel en van Dionne Stax tot Lonneke Nooteboom. Ook leuk: alle sieraden worden gewoon in Nederland gemaakt, in het atelier van Ellen in Hilversum.

Winnen

Vind je de Ballon d’Or collectie prachtig en zou je enkele sieraden hiervan zelf willen dragen? Dan hebben we heel fijn nieuws: wij mogen namelijk een set bestaande uit de Ballon d’Or armband, de Ballon d’Or ketting en Ballon d’Or korte oorbellen weggeven, t.w.v. €107,50. Wil je kans maken? Vul dan hieronder het winformulier in en als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

We zien dat je al hebt deelgenomen aan deze actie.

Motivation Monday: win een sieradenset van Ellen Beekmans

Motivation Monday: win een Ballon d'Or sieradenset van Ellen Beekmans t.w.v.€107,50

Deze winactie loopt van 20 juni tot en met 26 juni. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Ellen Beekmans zullen delen als je wint. 

Laatste nieuws

Zie ook