Hebben: Chanel lanceert nieuwe nagellakcollectie in zomerse kleuren

Voor salon-level nagels. 

Van ombre nagels tot neonkleurige schaakbordpatronen: tegenwoordig is er altijd wel een nagellaktrend die viral gaat op TikTok. Je zou bijna vergeten hoe prachtig het is om je nagels in een kleur te lakken. Bijna. Chanel knows, en komt nu met een aantal prachtige zomerse kleuren voor het aankomende seizoen.

Perfect pastels

Pasteltinten zijn al een tijdje helemaal hot and happening en dat blijft ook nog wel even zo. Zo zien we nog steeds veel clutches, handtassen, accessoires, crop tops, jurken en broeken in diverse pasteltinten voorbijkomen. Hoe leuk is het als je nagels dan matchen bij je outfit?

Chanel moet er net zo over hebben gedacht en bracht daarom diverse pastelkleurige nagellaken uit in hun nieuwste Summer Nails-collectie. Van mintgroen en zachtroze tot peach oranje. Benieuwd naar de kleuren? Komen ze:

De zomer draait om vrolijke kleuren en een pastelkleurige nagellak mag dan ook niet ontbreken. Lak je nagels daarom in een van deze prachtige kleuren en je droomt meteen over een indrukwekkende zonsondergang op het strand. Laat die zomer maar komen!

Bron: Chanel, Grazia | Beeld: Chanel

Laatste nieuws