Bingen maar: deze populaire films kun je sinds kort streamen op HBO Max

Van Ocean's 8 tot Call Me By Your Name.

Er is veel om naar uit te kijken op HBO Max. In augustus verschijnt de serie House of the Dragon, eind juli kunnen fans Pretty Little Liars: Original Sin bekijken en in de tussentijd breidt het streamingsplatform haar aanbod flink uit. Zo kun je sinds enkele weken onder andere deze volgende populaire films streamen.

Tonio

Tonio was in 2016 de Nederlandse Oscar-inzending en in deze film krijgen ouders Adri (Pierre Bokma) en Mirjam (Rifka Lodeizen) te horen dat hun 21-jarige zoon Tonio is overleden. Maar hoe ga je daar als ouders mee om?

Een Man Die Ove Heet

De Zweedse film Een man die Ove heet kreeg maar liefst twee Oscar-nominaties. De Zweedse drama gaat over een oudere man (Rolf Lassgård) die wat verbitterd door het leven gaat.

Charlie's Angels en Charlie's Angels: Full Throttle

Een film die je gezien moet hebben: in Charlie's Angels gaan drie vrouwen op missie voor hun mysterieuze baas. Met hoofdrollen voor Cameron Diaz, Drew Barrymore en Lucy Liu.

Last Night

In deze film met Keira Knightley volgen we een getrouwd stel dat dat er niet helemaal van overtuigd is of de ander hen wel trouw is.

Logan Lucky

Met een sterrencast bestaande uit Adam Driver, Channing Tatum, Riley Keough en Daniel Craig is deze comedy over twee broers die een roofoverval willen plegen tijdens een race-event het kijken waard.

Call Me by Your Name

Een film over een krachtige en ontroerende zomerromance tussen de Italiaanse Elio (Timothée Chalamet) en de Amerikaanse Oliver (Armie Hammer). De film werd genomineerd voor vier Oscars, waarvan het er eentje won.

John Wick

Een blockbuster waar je 'u' tegen zegt. Van de John Wick-serie zijn inmiddels drie films verschenen, de vierde is in de maak. De eerste film over huurmoordenaar John Wick (Keanu Reeves) die wraak wil nemen op de mensen die hem alles afnamen wat hem lief was, is nu te streamen op HBO Max.

Spider-Man

Er zijn al heel wat films gemaakt over de nerdy Peter Parker die als Spider-Man de wereld redt. Op HBO Max stream je nu Spider-ManSpider-Man 2, Spider Man 3, The Amazing Spider-Man en The Amazing Spider-Man 2.

Ocean's 8

Een groep sterke vrouwen probeert de onmogelijke overvalplannen van Debbie Ocean te realiseren. Met onder anderen Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Rihanna, Sarah Paulson, Helena Bonham Carter en Awkwafina.

Nederlandse films

Zwijmel je liever weg bij Nederlandse films? Ook daarvoor kun je nu bij HBO Max terecht. Op het platform kun je sinds deze maand ook de romantische komedies Hartenstraat, Weg van Jou, Amazones, Dorst, Bella Donna's, Ellis in Glamourland en Brasserie Valentijn streamen.

Bron: Nieuw Deze Week | Beeld: Call Me By Your Name