Winged eyeliner, move over: influencers proberen massaal winged lipliner uit

'Lipwings' zijn helemaal hét.

Heb je de perfecte wing bij je eyeliner ein-de-lijk onder de knie? Dan word je vast excited van deze nieuwe beautytrend. Op TikTok gaat namelijk de zogeheten winged lipliner viraal.

Lipwings

Eyeliner aanbrengen is niet voor iedereen weggelegd en een wing maken kan voor sommigen al helemaal lastig zijn. Oefening baart kunst zeggen ze en voor wie van beauty houdt is de winged lipliner-trend ook zeker het proberen waard. Met de lipwing zou je je lippen als het ware kunnen liften, met alleen een lippotlood. Hallo lippen à la Gigi Hadid! In de video hieronder kun je zien hoe de beauytrend wordt uitgevoerd.

@a_astera_a #viral #lipwing #lipwingchallenge #fyp #foryou #trending ♬ Ferrari Horses – D-Block Europe & RAYE

Zo ga je te werk

Welk lippotlood je moet gebruiken? Dat maakt eigenlijk niet veel uit. Het gaat er namelijk echt om hoe je de lipliner aanbrengt. De truc is dus om een wing te maken in de hoeken, zoals je dat ook gewend bent bij je ogen. Dus eh, hoe duur je potlood ook is, je kunt je look alsnog verpesten door het verkeerd aan te brengen. Zo moet het:

  1. Begin bij je cupid’s bow. Dit stukje van je lippen mag je over-linen. Dit laat je lippen voller lijken en verkort het stukje huid tussen je neus en lippen. Zodra dit gedaan is, trek je de lijnen naar je mondhoeken zonder dat je buiten je natuurlijke liplijn tekent. Oftewel: binnen de lijntjes blijven kleuren.
  2. Ga vervolgens verder bij het middenstuk van je onderlip, ook hier mag je voorzichtig buiten de natuurlijke lijn van je lippen tekenen. Trek vervolgens de lijn door naar je mondhoeken en creëer een wing zoals jij dat mooi vindt.

Vind je het over-linen van je lippen nog steeds een lastig klusje en blijf je steeds buiten de lijntjes tekenen? Verberg de uitgeschoten lipliner dan met een dekkende concealer. En je weet wat ze zeggen: practice makes perfect!

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws