Hierom is het belangrijk om het juiste ondergoed te dragen

En zo kies je het juiste ondergoed voor jouw billen.

Van een basic katoenen slip tot een sexy kanten string: ondergoed is er in vele soorten en maten – net als billen. Daarom is het belangrijk dat jij ondergoed draagt dat bij jouw figuur en je dagelijks leven past. Als het daarnaast ook nog comfy zit en betaalbaar is, zijn we helemaal tevreden!

Billen verschillen

Geen enkel lichaam is hetzelfde, en dat geldt ook voor onze derrière. Ronde, platte, brede of smalle billen: geen achterwerk is gelijk. Gelukkig is er wél voor ieder figuur passend ondergoed te vinden. Want goed passend ondergoed dat ook nog eens lekker zit, zorgt ervoor dat je je goed voelt. Je moet alleen even weten waar je op moet letten. Kun jij hierbij nog wel wat hulp gebruiken? No worries. Kruidvat heeft voor iedereen het juiste underwear in de collectie.

Belang van het juiste ondergoed

First thing first, waarom is ondergoed eigenlijk zo belangrijk? Het juiste ondergoed zorgt ervoor dat je je zelfverzekerd en comfy voelt. Niet is immers zo vervelend als een nauwsluitend jurkje dat je fantastisch staat, maar waar je wel de lijnen van je onderbroek doorheen ziet. En ook van knellende slips die lijnen in je huid achterlaten worden we niet blij. Wist je trouwens dat ondergoed ook invloed heeft op je gezondheid? Underwear moet namelijk niet te strak zitten. Ten eerste omdat het niet comfortabel is, en ten tweede omdat het niet goed is voor je lijf. Zo kun je het beste een katoenen onderbroek dragen als je je private parts wilt laten ademen. En nee, je hoeft echt niet voor verschillende soorten ondergoed naar een andere winkel. Kruidvat has it all! 

Voor elke situatie

Allright, we hebben dus het juiste ondergoed nodig om ons goed te voelen en gezond te blijven. Maar welke onderbroek past het beste bij welke situatie? Bij Kruidvat hangt voor iedere gelegenheid het juiste ondergoed in de (digitale) schappen. De stoffen zijn van goede kwaliteit en er is extra veel zorg besteed aan de afwerking. Alles wordt gemaakt door een Nederlandse fabrikant die al sinds 1952 kwaliteitsondergoed aflevert. Sounds good, right? 

Zo is de Kruidvat Cotton Stretch gemaakt van zacht, elastisch katoen. Dit ondergoed sluit perfect aan, waardoor je het bijna niet voelt. En dat draagt wel zo fijn! De stof en het elastiek dat Kruidvat gebruikt heeft een hoge kwaliteit, wat een absolute must is het behoud van je ondergoed en de pasvorm ervan. Ben je wat onzeker over je buik en taille? Dan is Kruidvat Cotton Shape de beste keuze voor jou. Hiermee kun je dit namelijk licht corrigeren. Door het elastische katoen ziet alles er net iets strakker uit. En over strak gesproken: voor strakke kleding is Kruidvat Invisible perfect. Dit ondergoed heeft namelijk een naadloze afwerking, waardoor het onzichtbaar is onder een nauwsluitend jurkje of rokje. Afdrukken in je huid zijn sowieso verleden tijd, want met Kruidvat Seamless heb je geen last meer van knellende randjes. Dit underwear is wel nauwsluitend, waardoor het mooi aansluit op je lichaam, maar dan zonder de vervelende lijntjes.

Kruidvat heeft echter niet alleen ondergoed voor vrouwen in de collectie, ook aan de mannen is gedacht! T-shirts en boxers van Kruidvat Bamboo zijn extra zacht en blijven lang droog – zelfs bij inspanning. Ideaal voor partners die veel sporten of fysiek inspannend werk hebben.

Fijn prijsje

De onderbroeken voor ladies zijn verkrijgbaar in max, highleg, slip, hipster, string, short en pants. Doordat ze enigszins zijn voorgevormd, sluiten ze extra mooi om jouw billen. Mooi meegenomen: de onderbroeken van Kruidvat hebben een fijn prijsje. Zo betaal je maar €4,99 voor een set van twee dameshipsters. Daarnaast geldt er momenteel een 2+1 actie op al het ondergoed, waardoor er maar liefst zes gloednieuw comfy onderbroeken in je kast liggen voor slechts €9,98. En ben je toch niet helemaal tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug. Het proberen waard, als je het ons vraagt!

Beeld: Kruidvat