Motivation Monday: win een paar Sebago's uit de Citysides-collectie t.w.v. €200

Een collectie met prachtige loafers en mocassins!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooi item. Deze week geven wij een prachtig paar schoenen van Sebago weg. Met veel comfort op al jouw afspraken verschijnen, doe jij voortaan in stijl!

Over Sebago

Schoenen die stijlvol en comfortabel zijn? Laat dat maar aan Sebago over. Het schoenenmerk gaat al even mee. Het label werd in 1946 opgericht en speelde in op de groeiende vraag naar casual footwear van hoge kwaliteit. Het begon met de Sebago Classic penny loafer, een schoen die ook vandaag de dag nog erg populair is. Al betekende dat niet dat dit de enige schoen in de collectie is. Door de jaren heen kwamen er heel wat modellen bij. Fun fact: het merk werd opgezet in de Amerikaanse staat Maine, waar het grote Sebago Meer ligt.

Bij Sebago kun je schoenen scoren voor verschillende gelegenheden: de citysides (ideaal voor een city trip of als je veel in de stad bent), de docksides (deze bootschoen werd in 1970 in het leven geroepen) en de campsides (de naam zegt het al: ideaal om mee te hiken en kamperen).

Winnen

Vind jij de loafers en mocassins van Sebago helemaal het einde? Dan hebben we leuk nieuws. Wij mogen een paar schoenen weggeven uit de Citysides-collectie (met uitzondering van Dan Ostrich en Dan Spinnaker). De schoenen hebben een waarde van tussen de €180 en €200. Op de website van Sebago kun je zelf uitzoeken welke beschikbare schoenen uit deze collectie jij wilt hebben. Wil je kans maken? Vul dan hieronder het winformulier in en als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

[mail-and-win title="Motivation Monday: win een paar Sebago's" description="Motivation Monday: win een paar Sebago's uit de Citysides-collectie t.w.v. €200 " ended_at="03-61-2022" brand="Marie Claire" questions="%5B%22De%20naam%20van%20de%20Sebago-schoenen%20uit%20de%20Citysides-lijn%20naar%20wens%22,%22Schoenmaat%22%5D" ]

Deze winactie loopt van 27 juni tot en met 3 juli. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Sebago zullen delen als je wint.