Deze nagellakkleuren laten je handen (nog) bruiner lijken

Dat is handig!

Word jij in de zomer heerlijk bruin, maar blijven je handen een beetje achter? Of zien jouw handen sowieso weinig zonlicht? No worries. Dankzij de volgende nagellakkleuren lijken je handen alsnog bruin.

Verschillende kleuren

Het liefst lakken we onze nagels in allerlei verschillende kleuren. Donkerrood, lila, roze en zelfs blauw: wij zijn er dol op. Met zoveel verschillende kleuren is het soms moeilijk om de juiste te kiezen. Mocht je twijfelen, dan kun je altijd nog kiezen voor een kleur waardoor je handen bruiner lijken. Fake it till you make it, zullen we maar zeggen!

Hallo, bruine handen!

Er zijn twee manieren waardoor je handen bruiner lijken door nagellak: een lichte, pastelkleurige optie die contrasteert met je huidskleur, of een felle neonkleur die je huidskleur aanvult. Slecht nieuws voor mensen die fan zijn van klassiek rood, zwart of grijs. Deze kleuren zullen namelijk niets doen voor een tanned look. We zetten de juiste kleuren op een rijtje.

1. Lichtroze

Als we op safe gaan spelen, is lichtroze altijd een goede keuze. Door de lichte kleuren lijken je handen nog bruiner, terwijl het geheel er heel natuurlijk uitziet. Perfect voor als je nog niet weet wat voor kleding je gaat dragen.

2. Wit

Wit op je nagels? Natuurlijk! Net als witte kleding zorgt een witte kleur op je nagels ervoor dat je een sunkissed glow hebt. Breng ten minste drie lagen witte nagellak aan om de juiste kleur en dekking te krijgen.

3. Helderblauw

Koninklijk blauw, maar dan een tikkeltje feller. Deze blauwe kleur heeft een koele ondertoon, waardoor de warmere tinten in je huid meer opvallen. Het resultaat: bruinere handen.

4. Pastelpaars

Een ander voorbeeld van een koele kleur is pastelpaars. Deze tint combineert de kleureigenschappen van de witte en felblauwe nagellak en geeft een ijzig contrast met je donkere huid. Handig om te weten: elke koele pastelkleur (zoals blauw of mintgroen) heeft hetzelfde effect.

5. Koraal

Koraal is de perfecte kleur als je niet kunt kiezen tussen roze en oranje. De kleur koraal heeft namelijk ondertonen van alle warme tinten, die perfect passen bij de warme tinten van je huid.

6. Warm geel

Een kleurtje waar je ook nog eens heel vrolijk van wordt, met warm geel zit je altijd goed. Niet alleen leuk voor je vingers, maar ook voor je tenen. Combineer het met vrolijke sandalen of open pumps, zodat iedereen je nagels kan aanschouwen.

7. Felroze

Felroze is niet alleen geschikt voor Barbie, maar ook voor nagels die moeten opvallen. Een opvallend kleurtje dat helemaal past bij de zomer. Kies het liefst voor eentje met glans, zodat het nog meer opvalt.

8. Fluorescerend oranje

Opvallende kleuren werken, en daar is een hoop variatie in te vinden. Met fluorescerend oranje weet je zeker dat je er extra zonovergoten uitziet. Probeer deze opvallende kleur eens met een gouden glitteraccent voor een va-va-voom effect!

9. Goud

Geef je nagels een royal make-over met gouden glitters. Het reflecteert het licht, waardoor je zomerse gloed er nog stralender uitziet. Liever iets subtieler? Gebruik gouden nagellak als een accent bij felle kleuren.

Bron: Beau Monde, Bustle | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws