Motivation Monday: win 3x een Weleda-pakket vol zomer essentials t.w.v. €53,95

Met deze zomerse favorieten kom jij dit seizoen goed door!

Lees ook

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een prachtig product. Of in dit geval met prachtige producten. Deze week geven wij een heerlijk pakket van Weleda weg. Hiermee ben je in no-time klaar voor de zomer!

Zomerse must-have van Weleda

De zomer gaan we niet alleen tegemoet met een glimlach, maar ook met goede skincare producten. Voor je huid zorgen is a year round task, maar in de zomer verdient onze huid misschien wel net even wat meer aandacht. Met de producten van Weleda geef je je huid een steuntje in de rug. Bijvoorbeeld met de Citrus 24U Hydraterende Body Lotion. Niet alleen hydrateert dit product je huid, maar de alöe vera die erin zit maakt het product ook geschikt als after sun.

En dan heb je ook nog de Weleda Hydraterende Gezichtsspray en de Weleda 24H Hydraterende Gezichtscrème: producten die de huid beiden hydrateren. Laatstgenoemde verfrist de huid en eerstgenoemde verkwikt direct de vermoeide en doffe huid. Als klap op de vuurpijl kalmeert de Skin Food Light een droge huid en met de Aroma Shower Energy begin jij je dag met een opgewekt gevoel!

Duurzaam

Weleda doet er alles aan om goed voor jouw huid te zorgen, maar doet dat niet over de rug van het milieu. Het merk werkt alleen met ingrediënten van 100 procent natuurlijke oorsprong en heeft biologische kwaliteit hoog in het vaandel. Alle doucheproducten van Weleda zijn biologisch afbreekbaar en het label is gecertificeerd als B Corp, de hoogst haalbare erkenning voor duurzaam ondernemen.

 

 

Winnen

Kan jouw huid deze zomer wel wat extra verzorging gebruiken en zou jij dat graag doen met de producten van Weleda? Lees dan snel verder, want wij mogen een prachtig pakket met Weleda-producten weggeven t.w.v. €53,95. Het pakket bestaat uit de Skin Food Light, Aroma Shower Energy, Citrus 24U Hydraterende Body Lotion, 24H Hydraterende gezichtscrème en een Hydraterende gezichtsspray. Wil je kans maken? Vul dan hieronder het winformulier in en als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

We zien dat je al hebt deelgenomen aan deze actie.

Motivation Monday: win een Weleda-pakket

Motivation Monday: win 3x een Weleda-pakket vol zomer essentials t.w.v. €53,95

Deze winactie loopt van 4 juli tot en met 10 juli. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Weleda zullen delen als je wint. 

Laatste nieuws

Zie ook