Exciting: Suzanne Schulting is het nieuwe gezicht van TENWAYS

Voor Suzanne is fietsen een goede manier om fit te blijven.

Als het op haar carrière aankomt heeft Suzanne Schulting niks te klagen. Zo sleepte de shorttrackster en langebaanschaatsster begin dit jaar maar liefst vier medailles in de wacht tijdens de Olympische Spelen in Peking, én werd ze uitgeroepen tot Nederlandse Sportvrouw van het jaar. En dat is nog niet alles. Suzanne mag zich sinds vandaag het gezicht van TENWAYS E-bikes noemen.

Fietsen

Dat Suzanne een passie heeft voor schaatsten, wisten we allemaal al. Maar wist je dat ze het ook leuk vindt om te fietsen? “Ik fiets vooral om fit te blijven. Als het lekker weer is en de zon schijnt, vind ik het heerlijk om de fiets naar vrienden te pakken in plaats van met de auto te gaan", vertelt Suzanne aan Grazia.

Dat ze nu het gezicht is van TENWAYS E-bikes is dan ook iets wat ze heel cool vindt. “Dat vind ik heel vet. Ik voel me vereerd! Ik denk dat de stijl van TENWAYS goed bij mij past! ”Maar waarom vindt Suzanne de e-bike van TENWAYS juist zo fijn? “Ze zijn licht en sportief”, reageert de shorttrackster enthousiast. “Toen ik naar de eerste klas ging, moest ik vijftien kilometer heen en weer naar school fietsen. Jammer dat ik toen geen elektrische fiets had, haha.”

Ook Amir Fazeli, market development manager, is vereerd dat Suzanne de komende twee jaar het gezicht is van TENWAYS. "Suzanne heeft geweldige prestaties geleverd op het ijs, maar wat ons vooral aan haar aansprak is dat ze dezelfde waarden heeft als wij. Haar inzet en vastberadenheid zijn ontzettend indrukwekkend. Ze staat elke ochtend heel vroeg op om te trainen, en dat doet ze zes dagen per week tot 's avonds laat. Haar wilskracht is inspirerend voor alle droomjagers van TENWAYS. Het vergt veel vastberadenheid en hard werken om het beste van het beste te leveren; daar zijn wij en Suzanne het over eens. Hoewel ze hard werkt, vindt Suzanne het ook belangrijk om plezier te maken, en dat is precies wat wij bij TENWAYS koesteren. Het belangrijkste is dat Suzanne authentiek en nuchter is, en van fietsen houdt. Ze heeft een energie waar we van houden en daarom is ze het gezicht van TENWAYS geworden."

TENWAYS

Het in 2021 opgerichte TENWAYS vervult een collectieve droom om hoogwaardige e-bikes voor iedereen toegankelijk te maken en zo een plezierige, moeiteloze, snelle en bovenal milieuvriendelijke rijervaring te creëren. Het jonge bedrijf kwam tot stand na een succesvolle crowdfunding en lanceerde hetzelfde jaar nog diens eerste e-bike: de CGO6OO. Dit ging tevens gepaard met de opening van een nieuw hoofdkantoor in Amsterdam en daarmee de eerste introductie in de Nederlandse markt. Sindsdien is TENWAYS uitgegroeid tot een gevarieerde, wereldwijde community van fietsers, makers en enthousiaste creatievelingen.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, TENWAYS