Julia Roberts en George Clooney verschijnen samen in nieuwe romcom

Wij maken vast tijd vrij in de agenda's.

Lees ook

Liefhebbers van romantische komedies: opgelet! Binnenkort verschijnt de film Ticket To Paradise, met Hollywoodsterren Julia Roberts en George Clooney in de hoofdrollen. De trailer is net uitgebracht en zorgt ervoor dat we ons al helemaal op de release date verheugen.

Heerlijk wegzwijmelen

Het lijkt tegenwoordig een trend in de filmwereld dat films steeds realistischer worden. Gelukkig verschijnen er ook af en toe nog ouderwetse romcoms, waarmee we even kunnen wegzwijmelen bij een heerlijk romantisch scenario. Ticket To Paradise valt ook in die categorie: het bevat heerlijke clichés, een sterrencast en zowel humor als romantiek.

Trailer beschikbaar

Er gingen al een tijdje geruchten over een film met Julia Roberts en George Clooney. Nu de trailer verschenen is, weten we dat die film er ook daadwerkelijk gaat komen. Het is de comeback van Julia Roberts op het gebied van romcoms, want het is jaren geleden dat ze in een soortgelijke film speelde. Ticket To Paradise is geregisseerd door niemand minder dan Ol Parker die ook Mamma Mia! Here We Go Again maakte. De verwachtingen zijn dus hooggespannen.

Nog even geduld

In Ticket To Paradise volgen we twee gescheiden ouders (Roberts en Clooney) die moeten samenwerken. Ze willen namelijk niet dat hun dochter Lily (gespeeld door Kaitlyn Dever) ineens gaat trouwen met een man uit Bali. Ze zien het als herhaling van de geschiedenis, omdat ze zelf ook halsoverkop in het huwelijksbootje zijn gestapt. Wij zijn enorm benieuwd naar de film, die we eind oktober kunnen verwachten. Houd jij ook vast een plek vrij in de agenda?

Bron: Stylist | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook