Zomeractie: ontvang nu 4x Marie Claire voor €17,50

Een fijne korting die je niet wilt missen!

Lees ook

Summer’s here! Voor het eerst sinds tijden kunnen we weer naar landen reizen die eerder een inreisverbod hadden ingesteld vanwege corona. Staat er een lange vliegvakantie op de planning? Vermaak jezelf dan met de nieuwste Marie Claire – overigens ook geschikt voor degenen die een heerlijke staycation op de planning hebben.

Heerlijke aanbieding

We delen graag een fijne aanbieding met je: ontvang 4x de Marie Claire voor slechts €17,50! Dit houdt in dat je maar liefst 27% korting ontvangt op een abonnement. Zo kun je deze zomer heerlijk Marie Claire lezen. Of je nu in Nederland blijft of naar het buitenland gaat, kom helemaal tot rust met je favoriete tijdschrift. Dit wil je!

Gebruik maken van deze zomeractie? Klik dan ‘hier’. Veel leesplezier!

Deze aanbieding is geldig tot en met 1 september 2022 en zolang de voorraad strekt. Je abonneert je ten minste voor de opgegeven periode. Abonnement loopt automatisch door (maar is makkelijk per maand op te zeggen). Prijswijzigingen, druk- en zetfouten zijn voorbehouden. Marie Claire kost in de winkel €5,99. Op deze abonnementsovereenkomst zijn de Leveringsvoorwaarden en het Privacy- en Cookiebeleid van Abonnementenland van toepassing. Voor abonnementen buiten Nederland gelden andere voorwaarden. Kijk voor alle voorwaarden op https://aboland.nl/algemene-voorwaarden/. Kijk voor meer informatie over digitaal lezen op tijdschrift.land/digitaal-lezen.

Laatste nieuws

Zie ook