Dit is de budget-friendly dagcrème die Kim Kardashian jarenlang gebruikte

Voor een glow à la Kim Kardashian.

Je houdt van haar, of je vindt haar niets, maar één ding kunnen zowel de fans als de haters niet ontkennen: de huid van Kim Kardashian ziet er fantastisch uit. En hoewel de realityster niet vies is van dure designerproducten, is de dagcrème die zij jarenlang gebruikte verrassend betaalbaar.

Eigen skincarelijn

Onlangs lanceerde Kim Kardashian haar gloednieuwe skincarelijn SKKN BY KIM met maar liefst negen beautyproducten. Zo heeft ze een eigen cleanser, toner, oogcrème en nachtolie op de markt gebracht. Daar hangt echter wel een behoorlijk prijskaartje aan. Wil je het hele pakket in je badkamerkastje hebben staan? Dan betaal je daar a whopping 675 euro voor. O my...

Budget-proof

Nu kunnen we ons voorstellen dat niet elke portemonnee zo rijkelijk bedeeld is. Geen paniek, want voordat Kim haar eigen skincare brand op de markt bracht, gebruikte ze volgens Hello! jarenlang een en dezelfde dagcrème – met een vriendelijker prijsje.

De holy grail van Kim? Dat is de Olay Regenerist Whip SPF30 dagcrème, die gemiddeld voor zo'n veertig euro over de toonbank gaat. Volgens Kim is deze crème perfect onder make-up en zou ze niet zonder kunnen leven. De dagcrème bevat naast SPF30 ook nog niacinamide (vitamine B3) en peptiden die fijne lijntjes en rimpels tegengaan. Volgens de productbeschrijving werkt de crème op drie manieren: als primer, als moisturizer en als zonnebrand om je huid tegen uv-straling te beschermen. Sounds good!

Bron: Hello!, Grazia | Beeld: BrunoPress