Motivation Monday: win 2x een bodyproductenpakket van MÁDARA t.w.v. €68,80

Een pakket vol heerlijke bodyproducten!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met wat leuks. Deze week geven wij een verzorgend bodyproductenpakket van MÁDARA weg. Je dag goed beginnen, begint met een goedverzorgde huid!

De fijne producten van MÁDARA

We zijn altijd bezig met excellente skincare, maar vergeten in het proces nog weleens voor de huid van de rest van ons lichaam te zorgen. MÁDARA to the rescue. Het huidverzorgingsmerk heeft een groot aanbod aan op gezichtsverzorging geïnspireerde bodycare met dermatologisch bewezen effectiviteit. De producten bevatten dus effectieve facial care ingrediënten die ook een heel fijne werking op de rest van je huid hebben. Denk hierbij aan ingrediënten als hyaluronzuur (een natuurlijke vochtinbrenger, die bijdraagt aan het elastisch houden van de huid) en AHA-fruitzuren (deze weken dode huidcellen los, stimuleren celvernieuwing en verbeteren de vochtbalans).

Ook goed voor de planeet 

Niet alleen zijn de MÁDARA-producten heerlijk en goed voor je huid, maar ze voldoen ook aan al je duurzaamheidswensen. De producten van MÁDARA zijn natuurlijk gecertificeerd, dermatologisch getest, dierproefvrij, vegan én ze komen in een recyclebare verpakking! Bovendien worden de producten gemaakt in een fabriek die gebruik maakt van 100 procent groene elektriciteit, afkomstig van hernieuwbare bronnen. Wat wil je nog meer?

Winnen:

Ben je benieuwd naar de verzorgende bodyproducten van MÁDARA? Dan hebben we een leuk nieuwtje voor je. Wij mogen deze week namelijk 2x een pakket met drie bodyproducten van het uit Letland afkomstige merk weggeven. De MÁDARA AHA+Mineral Body Peel, de MÁDARA Hydra Soft Body Lotion en de MÁDARA SUN30 Plant Stem Cell Antioxidant Body Sunscreen SPF30. Wil je kans maken? Vul dan hieronder het winformulier in en als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

We zien dat je al hebt deelgenomen aan deze actie.

Motivation Monday: win 2x een pakket van MÁDARA

Motivation Monday: win 2x een bodyproductenpakket van MÁDARA t.w.v. €68,8

Deze winactie loopt van 11 juli tot en met 17 juli. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met MÁDARA zullen delen als je wint. 

Laatste nieuws